The Fosters 5. sezon onayını aldı!

Freeform'un uzun soluklu dizilerinden The Fosters resmi 5. sezon onayını aldı.

The Fosters hayranlarına güzel haber!

"THE FOSTERS" 100 BÖLÜMÜ DEVİRECEK!

Freeform'un uzun soluklu dizilerinden The Fosters resmi 5. sezon onayını aldı. Bu kararla birlikte dizi, toplamda 100 bölüm barajını aşmayı garantilemiş oldu.

Peter Paige & Bradley Bredeweg ikilisinin yaratıcısı olduğu; Long Island'da yaşayan lezbiyen bir çift tarafından idare edilen biyolojik ve evlatlık çocuklardan oluşan karmaşık bir ailenin hikayesini ekranlara sunan The Fosters, Television Academy Honors Award ve GLAAD Media Award gibi organizasyonlardan ödüller almış bir dizi olarak ekran serüvenini sürdürüyor.

REYTİNGLER NE DURUMDA?

Geride bıraktığımız yıl içinde ekranlara gelen dördüncü sezonun ilk yarısının izlenme oranlarına bakacak olursak; bölümler canlı ve aynı gün yayınları olmak üzere 0.38 reyting oranı ve 18-49 yetişkin aralığında 891,000 izleyici ortalamalarını elde etti.

Ağustos ayının sonlarında yayınlanan sezon ortası finali bölümü ise 0.44 reyting oranı ve 18-49 yetişkin yaş aralığında 989,000 izleyici rakamlarına ulaştı.

17-01/10/the-fosters-1484072700.jpg

Teri Polo, Sherri Saum, Hayden Byerly, Noah Centineo, David Lambert, Maia Mitchell, Danny Nucci ve Cierra Ramirez gibi isimleri oyuncu kadrosunda bulunduran dizinin yürütücü yapımcı kadrosunda Jennifer Lopez, Bredeweg, Paige, Joanna Johnson, Greg Gugliotta, Elaine Goldsmith-Thomas ve Benny Medina yer alıyor.

YENİ BÖLÜMLER İÇİN GERİ SAYIM

Jennifer Lopez'in yapım şirketi Nuyorican Productions ve Freeform ortak yapımcılığında hazırlanan dizi, dördüncü sezonun ikinci yarısı için 31 Ocak Salı akşamı ekranlara geri dönecek.

The Fosters'ın yeni bir sezonla daha ekran serüvenine devam edecek olması hakkında ne düşünüyorsunuz? Hikaye sizce nerelere gidebilir?

'The Fosters' 31 Ocak'ta dönüyor:

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin