The Frankenstein Chronicles 2. sezon onayını aldı

Dizi, ITV Encore ekranlarında macerasını sürdürecek...

Volkan Küçükel
27 Haziran 2016 - 12:00
İptal - Onay

The Frankenstein Chronicles takipçileri için güzel bir haber!

Hikayesi 1820'li yıllarda geçen The Frankenstein Chronicles, ikinci sezonuyla ITV Encore ekranlarına geri dönüyor!

Mary Shelley'in gotik edebiyat klasik unsurlarının birleşimiyle ortaya çıkan ve Sean Bean'i (Game of Thrones, Sharpe) müfettiş John Marlott karakteriyle izlediğimiz periyod draması geçtiğimiz Kasım ayında ekran macerasına başlamıştı.

2. SEZON ÇEKİMLERİ NE ZAMAN BAŞLIYOR?

Benjamin Ross (The Young Poisoner’s Handbook) ve yazar Barry Langford'un (Torte Bluma) yaratıcısı olduğu dizinin kinci sezon çekimlerine 2017'nin Ocak ayı içerisinde Kuzey İrlanda'da başlanacak.

16-06/27/the-frankenstein-chronicles-682010.jpg

Dizinin uygulayıcı yapımcısı Tracey Scoffield yeni sezon onayı hakkında değerlendirmelerde bulunurken "Sean Bean'in hiçbir benzeri kahramanı olmayan John Marlott rolüyle geri döneceği yeni sezon için çok heyecanlıyız. İkinci sezon ile çok daha iddialı olmak istiyoruz." açıklamalarında bulundu.

ITV Drama bölümünden Victoria Fea ise "The Frankenstein Chronicles kesinlikle izleyiciler arasında bir yankı uyandırdı. Sean Bean, Tracey Scoffield ve prodüksiyon ekibi ile ikinci sezon için çalışmaktan mutluluk duyuyoruz." şeklinde duygularını dile getirdi.

Dizinin ilk sezon oyuncu kadrosunda Anna Maxwell Martin (The Bletchley Circle), Charlie Creed-Miles (Ripper Street), Ed Stoppard (Cilla), Elliot Cowan (Da Vinci’s Demons), Ryan Sampson (Plebs), Samuel West (Mr Selfridge), Steven Berkoff (The Girl with the Dragon Tattoo), Tom Ward (Silent Witness) ve Vanessa Kirby (About Time) gibi isimler de bulunuyordu.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin