The Gifted dizisi 183'ten fazla ülkede yayınlanacak!

Fox'un yüksek beklentili dizilerinden The Gifted, Fox ekranlarında prömiyerini gerçekleştiriyor.

Volkan Küçükel
02 Ekim 2017 - 21:58
Gündem

Matt Nix ve Bryan Singer gibi isimlerin arkasında olduğu Fox'un yüksek beklentili dizilerinden "The Gifted", 02 Ekim'de yani bu akşam Fox ekranlarında prömiyerini gerçekleştirecek.

"THE GIFTED" EKRAN MACERASINA BAŞLIYOR

Nix'in senaryosunu kaleme alıp X-Men yönetmeni Bryan Singer'ın yönetmen koltuğunda oturduğu açılış bölümü "eXposed"in getireceği reytingler ve ilk bölümün göreceği ilgi merak konusu.

Fox Networks Group, uluslararası programlama ve pazarlama stratejilerinin bir parçası olarak Legion, The Walking Dead, Prison Break, 24: Legacy ve The X-Files gibi yüksek profilli dizileri için yaptığı uygulamayı The Gifted içinde gerçekleştirecek.

Dizi, Fox ekranlarındaki yayının ardından dağıtımı yapılan dünya genelindeki 183'ten fazla ülkede izleyicilerle buluşacak.

17-10/02/the-gifted-1-bolum.jpg

21st Century Fox Başkanı Peter Rice konuyla ilgili yaptığı açıklamada "Fox markasının global boyutu ve etkileşimi bize The Gifted gibi dizileri yapma konusunda eşsiz bir kapasite sunuyor. Marvel, Matt Nix, Bryan Singer, Simon Kinberg, Lauren Shuler Donner ve X-Men evreniyle uzun zamandır devam eden iş birliğimiz üzerine genişleyen bu fantastik dizi geniş bir çapta yankılanacak" ifadelerini kullandı.

"THE GIFTED"IN HİKAYESİ

The Gifted; olağan bir banliyö hayatı süren sıradan iki ebeveyn Kate ve Reed'in (Amy Acker & Stephen Moyer), çocuklarının mutant güçlere sahip olduğunu öğrenmesiyle birlikte gelişen aksiyon ve heyecan dolu olayları izleyicilere aktaracak.

Mevcut yönetimin kendilerine karşı düşmanca bir tavır takınması nedeniyle kaçak olarak yaşamaya başlayan aile, mutantların birbiriyle iletişime geçtikleri bir yeraltı ağına katılıp hayatta kalmak için mücadele etmeye başlayacak.

17-10/02/the-gifted-foto.png

OYUNCU KADROSUNDA KİMLER VAR?

Dizinin merkezindeki Strucker ailesinin üyelerini Stephen Moyer, Amy Acker, Natalie Alyn Lind ve Percy Hynes White canlandırırken; Sean Teale, Jamie Chung, Emma Dumont, Blair Redford ve Coby Bell oyuncu kadrosundaki diğer isimler olarak sıralanıyor.

"The Gifted" fragman:

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin