The Girlfriend Experience 2. sezon ne zaman başlayacak?

The Girlfriend Experience 2. sezon ne zaman başlıyor? 2009 yapımı aynı isimli filme dayanarak dizileştirilen ve 13 bölümlük ilk sezonu geçtiğimiz sene Starz ekranlarında izleyicilerle buluşan "The Girlfriend Experience"in ikinci sezonu yaklaşırken yeni sezona dair detaylar gelmeye devam ediyor.

Volkan Küçükel
30 Temmuz 2017 - 23:13
Gündem

2009 yapımı aynı isimli filme dayanarak dizileştirilen ve 13 bölümlük ilk sezonu geçtiğimiz sene Starz ekranlarında izleyicilerle buluşan "The Girlfriend Experience"in ikinci sezonu yaklaşırken yeni sezona dair detaylar gelmeye devam ediyor.

"THE GIRLFRIEND EXPERIENCE" 2. SEZON NE ZAMAN BAŞLAYACAK?

Ünlü yapımcı Steven Soderbergh'in eleştirmenlerce övülen antoloji türündeki dizisinin 2. sezon başlangıç tarihi belli oldu. Yayıncı kanaldan Starz'dan yapılan duyuruya göre dizinin 2. sezonu 05 Kasım Pazar akşamı prömiyerini gerçekleştirecek.

Beverly Hilton'da düzenlenen TCA panelinin sunumu esnasında yeni sezon için ilk poster çalışması ve sezondan iki kare de takipçilere sunuldu.

17-07/30/the-girlfriend-experinece-2-sezon-poster.jpg

Daha önceden duyurulduğu üzere Anna Friel, Louisa Krause ve Carmen Ejogo üçlüsü yeni sezon oyuncu kadrosuna dahil olan isimler olmuşlardı.

THE GIRLFRIEND EXPERIENCE 2. SEZON KONUSU

14 bölümden oluşacak ve Steven Soderbergh, Lodge Kerrigan, Amy Seimetz'in yürütücü yapımcı kadrosunda yer alacağı ikinci sezonda yeni bir hikaye ve yeni karakterler göreceğiz. Paralel hikaye Washington, D.C. ve New Mexico'da geçecek. Yazarlar Kerrigan ve Seimetz'in her biri bir hikayeden sorumlu olacak.

İki paralel öyküyü izleyeceğimiz yeni sezon hikayesinde tamamen farklı karakterler, ilişkiler, mekanlar ve olay örgüsüyle karşılaşacağız. Anna Friel ve Louisa Krause'in karakterleri Washington, DC; Carmen Ejogo'nun karakteriyse New Mexico'daki ikinci hikayenin merkezinde yer alacak.

THE GIRLFRIEND EXPERIENCE 2. SEZONDAN FOTOĞRAFLAR

17-07/30/the-girlfriend-experinece-2-sezon-foto-1-1501445344.jpg

17-07/30/the-girlfriend-experinece-2-sezon-foto.jpg

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin