The Good Doctor oyuncu kadrosunda yeni isimler

Bates Motel'ın finali yaklaşırken Freddie Higmore'un yeni dizi projesi The Good Doctor'dan oyuncu kadrosu haberleri gelmeye devam ediyor.

Volkan Küçükel
23 Mart 2017 - 08:05
Gündem

Bates Motel'ın finali yaklaşırken dizinin yıldız ismi Freddie Higmore'un yeni dizi projesi "The Good Doctor"dan oyuncu kadrosu haberleri gelmeye devam ediyor.

SCHIFF VE GARRETT KADRONUN YENİ İSİMLERİ

House M.D.'nin yaratıcısı David Shore ve Hawaii Five-O yıldızlarından Daniel Dae Kim ikilisinin elinden çıkan ve ABC tarafından pilot bölüm siparişi verilen medikal dramanın oyuncu kadrosuna katılan son isimler Richard Schiff (The West Wing) ve Beau Garrett (Girlfriends' Guide to Divorce) oldular.

Prestijli bir hastanenin pediatrik cerrahi biriminde göreve başlayan savant sendromlu genç doktor Dr. Shaun Murphy'i (Highmore) merkezine alan bir hikayeye sahip The Good Doctor'da kadroya katılan yeni isimlerin hayat vereceği rollere bakalım:

ROL DETAYLARI

Schiff dizide San Jose St. Bonaventure Hastanesi Başkanı Dr. Ira Glassman karakterine hayat verecek. Her zaman olmasa da iyi bir adam olarak nitelendirilen Glassman, Murphy'nin işe alınmasını destekleyen birisi. 16 yaşından beri Murphy'e danışmanlık yapan Glassman, onu oğlu gibi görmekte. Bu nedenle Murpy'nin yeni görevine atanması biraz da kişisel olarak görülebilir.

1999-2006 senelerinde The West Wing dizisinde canlandırdığı Toby Ziegler karakteriyle üç kere Emmy adaylığı kazanan ve 2000 yılında ödülü de alan aktör yakın zamanda Rob Reiner'ın Shock and Awe filminin çekimlerini tamamladı.

17-03/23/richard-schiff-2.jpg

Richard Schiff'i son dönemde televizyon dünyasında Rogue (Marty Stein), Starz'ın Counterpart'ı (Roland Fancher), Dirk Gently's Holistic Detective Agency (Zimmerfield), Ballers (Mr. Anderson) ve House of Lies (Harrison 'Skip' Galweather) gibi dizilerde izledik.

Beau Garrett ise dizide Jessica Preston karakteriyle karşımızda olacak. Dr. Glassman'ın (Schiff) arkadaşı olan hastane yönetim kurulu üyesi Jessica, Dr. Shaun Murphy konusunda Glassmann'ın tarafındadır.

17-03/23/beau-garrett.jpg

Girlfriends' Guide to Divorce dizisinde Phoebe karakterine hayat veren Garrett ayrıca Longmire (Shawna Crawford), Chuck ve CSI: NY gibi dizilerde konuk oyuncu olarak karşımıza çıkmıştı.

The Good Doctor'ın oyuncu kadrosunu oluşturma çalışmaları sürüyor.

"Richard Schiff - The West Wing"

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin