The Good Fight'tan ilk fragman ve poster geldi!

CBS'in dijital platformda izleyicilerle buluşacak The Good Wife spin-off'u The Good Fight için ilk resmi fragman ve poster yayınlandı.

Volkan Küçükel
19 Aralık 2016 - 08:10
Yeni Bölüm

Geri sayım sürüyor! CBS'in dijital platformda izleyicilerle buluşacak The Good Wife spin-off'u The Good Fight için ilk resmi fragman ve poster paylaşıldı.

CBS'te dün akşam ekranlara gelen Madam Secretary'nin yayını esnasında tanıtımları dönen heyecan ve gerilim yüklü karanlık fragmanda The Good Wife'ın eski oyuncularından Christine Baranski (Diane) ve Cush Jumbo (Lucca) ile Game of Thrones'tan tanıdığımız Rose Leslie (Maia) dikkat çeken karakterler olarak beliriyor. 30 saniye süreli bu kısa görüntüleri haberimizin sonunda izleyebilirsiniz.

THE GOOD FIGHT'IN HİKAYESİ

The Good Wife yaratıcıları Robert ve Michelle King'in elinden çıkan dizi The Good Wife'ın hikayesinin sona erdiği dönemden bir yıl sonrasında gerçekleşen olayları konu alacak. Finansal sorunlarla baş etmeye ve Chicago'da yeniden ayaklarının üstünde durmaya çalışan Diane ve torunu genç avukat Maia'nın Chicago'nun önde gelen hukuk firmalarının birinde Lucca Quinn'e katılmasıyla gelişecek olayları anlatacak olan yapımda Sarah Steele (Marissa), Delroy Lindo (Chicago Code), Paul Guilfoyle (CSI), Bernadette Peters (Smash), Justin Bartha (The New Normal) ve Erica Tazel (Justified) gibi isimleri de göreceğiz.

16-12/19/the-good-fight-poster.jpg

Carrie Preston (Elsbeth Tascioni), Gary Cole (Kurt McVeigh) tekrar eden rollerle yer alırken; Zach Grenier (David) ve Jerry Adler (Howard) ise dizinin açılış bölümünde konuk oyuncu olarak görünecekler.

NE ZAMAN BAŞLIYOR?

2009-2016 seneleri arasında arasında yedi sezon boyunca ekrana gelen The Good Wife'ın spin-off’u olan The Good Fight, 19 Şubat Pazar günü CBS All Access platformunda izleyicilerle buluşacak.

King Size Productions ve Scott Free Productions ortak yapımcılığında hazırlanan dizinin ilk sezonu 10 bölümden oluşacak.

'The Good Fight' fragman:

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin