The Good Place 3. sezon onayını aldı!

NBC komedisi The Good Place 3. sezonuyla ekranlarda olmaya devam edecek.

Volkan Küçükel
21 Kasım 2017 - 21:40
Gündem

Amerikan ulusal kanallarından NBC'nin popüler komedi dizisi "The Good Place" için resmi 3. sezon onayı çıktı!

THE GOOD PLACE 13 BÖLÜMLÜK 3. SEZONUYLA SENEYE DE BİZLERLE!

İkinci sezonu devam eden ve sezon ortası araya giren dizinin 3. sezonu, ilk iki sezon olduğu gibi 13 bölümden oluşacak.

2015 senesinde doğrudan dizi onayı verilen ve ekran macerasına başlamasından bu yana eleştirmenler tarafından övgüler alan, izlenme oranlarında da iyi rakamlar elde eden dizinin 3. sezon onayını almasının pek sürpriz olmadığını söylemek mümkün.

17-11/21/the-good-place.jpg

THE GOOD PLACE REYTİNGLERİ

Universal Television, Fremulon ve 3 Arts Entertainment ortak yapımcılığında hazırlanan dizi devam etmekte olan ikinci sezonunda şimdiye kadar kendi yayın günü ve sonraki yedi günlük izlenme oranları dikkate alındığında 18-49 yetişkin yaş kategorisinde 2.0 reyting ve 6.2 milyon izleyici rakamlarını elde etmiş durumda.

Alternatif platform izlenmeleri de dahil edildiğinde sezonun reyting ortalaması 18-49 yetişkin yaş kategorisinde 2.6'ya kadar yükseliyor.

Yazarlık ve yürütücü yapımcılığını Michael Schur'un üstlendiği The Good Place'ın oyuncu kadrosunda Ted Danson, Kristen Bell, William Jackson Harper, Jameela Jamil, Manny Jacinto ve D'Arcy Carden gibi isimler yer alıyor.

17-11/21/tgp.jpg

David Miner, Morgan Sackett ve Drew Goddard dizinin yürütücü yapımcı kadrosunda yer alan diğer isimler.

The Good Place böylelikle kanalın 2018-19 sezonu için erken onay alan diğer dizileri This Is Us ve Will & Grace'in arasına katılmış oldu.

THE GOOD PLACE 2. SEZON DEVAM EDİYOR!

Dizi, 04 Ocak Perşembe akşamı sezon arasından dönecek.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin