The Handmaid's Tale ikinci sezon onayını aldı!

Yayıncı online platform Hulu, ilk bölümleriyle olumlu yorumlar alan dizisi The Handmaid's Tale'e resmi ikinci sezon onayını verdi.

Volkan Küçükel
03 Mayıs 2017 - 23:50
Gündem

The Handmaid's Tale takipçileri bir sezona daha kendisini hazırlasın!

THE HANDMAID'S TALE İLE BİR SEZON DAHA!

Yayıncı online platform Hulu, ilk bölümleriyle olumlu yorumlar alan dizisi The Handmaid's Tale'e resmi ikinci sezon onayını verdi.

Margaret Atwood'un çok satan ödüllü romanından uyarlanan dizinin yeni sezon bölümleri 2018 senesi içinde izleyicilerle buluşacak.

17-05/04/the-handmaids-tale-twitter.png

HULU DİZİLERİNDE EN ÇOK İZLENEN AÇILIŞ BÖLÜMÜ

26 Nisan'da ekran macerasına başlayan dizinin on bölümden oluşacak sezonunun ilk üç bölümü açılışla birlikte izleyicilere sunulmuş ve platformun en çok izlenen dizisi unvanını ele geçirmişti.

İçerik Sorumlusu ve Başkan Yardımcısı Craig Erwich konuyla ilgili yaptığı açıklamada "Prömiyerinden bu yana sadece bir hafta içinde The Handmaid's Tale için gelen tepkiler kesinlikle inanılmaz. Ülke genelindeki izleyicilerde etki yaratan bu diziyi geliştiren yetenekli yaratıcı ve oyuncu kadrosuyla çalışmak bizim için bir onur. Orijinal program ağımızı genişletmeye devam ederken, The Handmaid's Tale tam olarak izleyicilere sunmak istediğimiz türde merak uyandıran ve izleyicileri düşünmeye iten bir hikaye anlatımına sahip. Gilead'ın dünyasını keşfetmeye ve Margaret'in görülerini takip etmeye Hulu'daki bir başka sezonla devam edeceğiz" ifadelerini kullandı.

17-05/04/the-handmaids-tale-dizisi.jpg

Yaratıcı, yürütücü yapımcı ve senarist olarak Bruce Miller'ın (The 100) imzasının bulunduğu dizide Warren Littlefield (Fargo) de yürütücü yapımcı olarak görev yapıyor. Margaret Atwood ise danışman yapımcı olarak ekibe destek veriyor. Elisabeth Moss dışında Joseph Fiennes, Yvonne Strahovski, Alexis Bledel, Madeline Brewer, Ann Down, O.T. Fagbenle, Max Minghella ve Samira Wiley oyuncu kadrosundaki isimler.

MGM Television yapımcılığındaki The Handmaid's Tale, Hulu ve MGM'in orijinal bir dizi için ilk işbirliği özelliğini taşıyor.

"The Handmaid's Tale" fragman:

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin