The Imitation Game yazarından NBC için salgın dizisi!

Yeni dizi projesi merak uyandırdı...

resim yok
31 Mayıs 2015 - 16:35
Magazin

Sky ve NBC ortaklığı televizyon ekranlarına gerilim türünde yeni bir dizi sunmaya hazırlanıyor.
.
Söz konusu projeyi şimdiden merak ettiren unsurların başında ise dizinin 87. Akademi Ödülleri'nde The Imitation Game ile en iyi uyarlama senaryo ödülünü kazanan Graham Moore'un elinden çıkıyor olması...
 

DİZİYLE İLGİLİ İLK BİLGİLER

Yeni dizi projesiyle ilgili elimizdeki ilk bilgileri diziler.com takipçileri için derledik:
.
* Henüz ismi netleşmeyen dizi için yayıncı kanal NBC'den 10 bölümlük sipariş verildi. Böylelikle dizi, pilot bölüm siparişi aşamasını atlayıp kanaldan direk onay almış oldu. Bu da kanalın projeye ve arkadasındaki ekibe olan güveninin bir göstergesi diyebiliriz. Kanalın bu şekilde direk onay verdiği diziler arasında Heroes: Reborn, Aquarius, Coach, Emerald City, Hot & Bothered ve antoloji draması Manhunt bulunuyor.
.
* İngiliz yayın kuruluşu Sky, NBC ile birlikte projenin gelişim aşamasında ortak çalışacak ve dizi her iki kanalda da izleyicilerle buluşacak.
.
* World War Z'nin ünlü yönetmeni Marc Forster dizinin yönetmeni olarak kadroya ismini yazdırdı.
.
* Dizinin ekranlara ulaşma aşamasında yapımcı firmalar olarak Fifty Fathoms Productions, Tiger Aspect Productions, 2DUX², Bristol Automotive ve Endemol Shine Studios işbirliği gerçekleşecek. NBC International Studios ise dizinin dağıtımını üstlenecek.
 

İLGİ ÇEKİCİ HİKAYE

* Dizinin hikayesi ise kısaca şöyle özetleniyor:
.
Bir kadın, gizemli ve garip belirtiler göstermeye başlamasının ardından kendisini ve sevdiklerini küresel bir hastalık salgını tehditi altında bulacaktır. Bir FBI ajanı ise bu süreçte görünüşte bu olaylarla ilgisiz gözüken ve kendisini adeta delilik eşiğine getirecek bir terör saldırısı davası üzerinde çalışmaktadır.
 

EKİP

Projenin öne çıkan ismi Graham Moore ve Marc Forster ikilisi aynı zamanda dizinin uygulayıcı yapımcılığını Patrick Spence, Katie Swinden, Frith Tiplady, Nora Grossman & Ido Ostrowsky ve Jillian Kugler gibi isimlerle birlikte yürütecek.
.
Bakalım önümüzdeki haftalarda projeyle ilgili ne gibi gelişmeler yaşanacak. Dizinin oyuncu kadrosuyla ilgili haberleri merakla bekliyoruz.
.
'DEADBEAT'E 3. SEZON ONAYI ÇIKTI! DETAYLAR!

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin