The Inhumans dizisinin merakla beklenen yönetmeni açıklandı!

Hayranlar bir süredir The Inhumans'ın yönetmen koltuğuna kimin oturması gerektiği konusunda çeşitli isimler ortaya atıyordu. Bu ismin çoğu kişinin beklemediği bir isim olmadığını artık söyleyebiliriz.

Volkan Küçükel
23 Ocak 2017 - 10:35
Gündem

Birkaç ay önce Amerikan ulusal kanallarından ABC'nin, daha önceden film projesi olarak gündeme gelen ancak sonrasında rafa kaldırılan "Inhumans"ı dizi formatında ekranlara getirmeye hazırlandığının haberleri gündeme gelmişti.

"Marvel's The Inhumans" dizisinin ilk iki bölümünün sonbahar döneminde bazı IMAX sinema salonlarında gösterilip izleyicilerle ilk buluşmasının bu şekilde gerçekleşeceği, ardından ABC ekranlarında haftalık olarak izleyicilerle buluşmaya devam edeceğinin bilgisi de verilmişti.

İLK İKİ BÖLÜMÜN YÖNETMENİ ARTIK BELLİ!

Hayranlar ise bir süredir The Inhumans'ın yönetmen koltuğuna kimin oturması gerektiği konusunda çeşitli isimler ortaya atıyordu. Bu ismin çoğu kişinin beklemediği bir isim olmadığını artık söyleyebiliriz: Roel Reine.

17-01/23/the-inhumans.jpg

Marvel; Admiral ve The Delivery gibi filmlerin yönetmenliğini üstlenmiş Reine'ın dizinin ilk iki bölümünün yönetmenliğini yapacağını doğruladı. Bu iki bölümün, genişletilmiş versiyonlarından önce IMAX sinema salonlarında dizinin prömiyeri sıfatıyla sinema salonlarında gösterime gireceği belirtildi.

REINE'İN KARİYERİ

1969 senesinde Eindhoven, Hollanda'da doğan film yapımcısı-yönetmen Reine, The Delivery filmiyle ülkesinde Oscar'a eş değerdeki Golden Calf'ta en iyi yönetmen ödülünü kazanmıştı. Admiral filmiyle de ülkesinde gişede yine ses getirmeyi başarmıştı.

Reine, televizyon dünyasına da yabancı bir isim değil. Michael Bay ile birlikte Starz'ın Black Sails dizisinde birlikte çalışma fırsatı yakalamış ve bir bölümün yönetmenliğini üstlenmişti.

17-01/23/inhumansbar.jpg

Tüm bu işlerine rağmen şimdilik genel kanı ise heyecan yaratan bu proje için Marvel'in daha popüler ve ses getirecek bir yönetmenin ismini duyurmasıydı.

SONBAHARDA GELİYOR

ABC Studios ve Marvel işbirliği ile hazırlanan proje tamamen IMAX diital kameralarla çekilecek olup, Eylül ayı içinde iki hafta boyunca sinemalarda gösterime girecek. ABC'nin planı bu gösterimin ardından sonbahar döneminde haftalık olarak bölümlerin devamını izleyiciyle buluşturmak.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin