The L Word dizisi yeni hikayeleriyle ekranlara geri dönüyor!

Showtime kanalının bir döneme damga vuran dizisi "The L Word" geri dönüşe hazırlanıyor!

Volkan Küçükel
14 Temmuz 2017 - 13:05
Gündem

Kablolu televizyon kanallarından Showtime'ın bir döneme damga vuran dizisi "The L Word" geri dönüşe hazırlanıyor!

"THE L WORD" DÖNÜŞ HAZIRLIKLARINA BAŞLADI!

Son dönemde sıklıkla gördüğümüz eski dizilerin geri dönüş furyasına görünen o ki The L Word de katılıyor. Showtime, 2004-2009 seneleri arasında altı sezon boyunca ekranlara getirdiği ve Batı Hollywood'da bir grup lezbiyen ile onların arkadaşları, aileleri ve aşkları üzerine odaklanan hikayeye sahip ses getiren dramasının devamı niteliğinde yeni bir hikaye için geliştirme çalışmalarına başladı.

PROJENİN DETAYLARI VE HİKAYESİ

Peki, bu yeni projede eski sezonlardan tanıdık isimleri görebilecek miyiz?

Her şey yolunda gider ve proje hayata geçerse Bette Porter karakterine hayat veren Jennifer Beals, Showtime'ın bir başka dizisi Ray Donovan'da düzenli bir rolle karşımıza çıkan Kate Moennig (Shane) ve Leisha Hailey (Alice) üçlüsünün hem yürütücü yapımcı hem de kendi karakterleriyle yeni ve eski hikaye arasında köprü görevi gören rollerle oyuncu kadrosunda boy göstermeleri bekleniyor.

Yeni hikayede karakterlerimizi çevresindeki yeni bir kadın topluluğuyla göreceğiz. Bu topluluğun yaşamlarına, aşklarına ve sıkıntılarına odaklanacağız.

Buna ek olarak, orijinal seriden diğer bazı oyuncu ve karakterlerin de yeni hikayede yer bulması sürpriz olmayacak.

17-07/14/the-l-word-dizisi.png

Ilene Chaiken'in yaratıcısı olduğu The L Word geçmiş dönemde altı sezon boyunca ekranda kalmıştı. Chaiken yeni projede yürütücü yapımcı kadrosunda yer alacak ancak Fox'un Empire dizisinde yürütücü yapımcı/showrunner olarak görev yapması, ayrıca Empire'ın arkasındaki yapım şirketi 20th Century Fox TV ile yeni bir sözleşme imzalaması nedeniyle dümenin başındaki isim olamayacak. Yapımcılar bu nedenle lezbiyen toplulukları ile bağlantısı bulunan; dizinin başlangıcından bu yana bu toplulukların ilişkileri, yaşamları ve deneyimlerinin zaman içinde nasıl gelişip değiştiğini yansıtabilecek yeni bir yazar/yürütücü yapıcı/showrunner arayışına başlamış durumda.

İlk lezbiyen draması olan The L Word'ün spinoff'u The Farm için 2008 senesinde Showtime tarafından pilot bölüm siparişi verilmiş; Hailey'in Alice karakterine odaklanan ve hikayesi kadın cezaevinde geçecek bu proje hayata geçmemişti.

17-07/14/the-l-word.jpg

Netflix'in devam etmekte olan draması Orange Is the New Black ise The L Word'ün manevi halefi olarak görülüyor.

The L Word ile ilgili çıkan bu haberlerle ilgili GLAAD (Gay & Lesbian Alliance Against Defamation) cephesinden bir açıklama geldi. GLAAD Başkanı ve CEO'su Sarah Kate Ellis açıklamasında "GLAAD Medya Ödülü sahibi The L Word'ün televizyona geri dönüşü bizi güçlendirici ve heyecan verici bir gelişme. Dizi, olması gerekenden daha düşük düzeyde temsil edilen bir topluluğun incelikli, eğlenceli ve harika hikayelerini anlatıyor" ifadelerini kullandı.

Showtime cephesinden ise konuyla ilgili henüz resmi bir açıklama yapılmış değil. Gelişmeleri takip ediyor olacağız.

"The L Word" fragman:

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin