The Last Man on Earth 4. sezon onayını aldı!

Fox'un sıra dışı konusuyla dikkat çeken komedi dizisi "The Last Man on Earth"te Tandy ve arkadaşlarıyla serüvenimiz yeni yayın sezonunda da devam edecek! Diziye resmi 4. sezon onayı çıktı!

Fox'un sıra dışı konusuyla dikkat çeken komedi dizisi "The Last Man on Earth"te Tandy ve arkadaşlarıyla serüvenimiz yeni yayın sezonunda da devam edecek!

İPTAL TEHLİKESİNİ ATLATTI!

Yayıncı kanal Fox, diziye resmi dördüncü sezon onayını verdi. Dizi, yeni sezonda düşen izlenme oranları nedeniyle iptal tehlikesi içindeydi. Bu yönüyle, gelen yeni sezon onayı bir sürpriz sayılabilir. Kanal ve yapımcıların dizinin hikayesini düzgün bir şekilde tamamlayabilmesi için projeye son bir şans tanıdığını söyleyebiliriz.

Bu gelişmeyle birlikte dizi, 20th TV tarafından üretilen bir diğer komedi dizisi The Mick gibi 2017-18 televizyon sezonunda devam diyen diziler arasına katılmış oldu.

17-05/11/will-forte.png

THE LAST MAN ON EARTH REYTİNGLERİ

18 bölümden oluşan üçüncü sezonunu geride bıraktığımız Pazar akşamı ekranlara gelen iki bölümle noktalayan The Last Man on Earth izlenme oranlarında 18-49 yetişkin yaş aralığında 0.9 reyting oranı ve 2.164 milyon izleyici ortalamalarını elde etti. Bu rakamlar diziyi, Fox'un 2016-17 sezonunda en az izlenen dizisi konumuna taşıdı.

Dizi, ikinci sezonunda ise 1.15 reyting oranı ve 2.75 milyon izleyici ortalamasını yakalamıştı.

17-05/11/the-last-man-on-earth.jpg

Dünya genelinde yaşanan bir salgın nedeniyle hayatta kalan küçük bir grubun yaşam ve maceralarına tanıklık ettiğimiz dizinin oyuncu kadrosunda Will Forte ile birlikte Kristen Schaal, January Jones, Mel Rodriguez, Mary Steenburgen ve Cleopatra Coleman yer alıyor.

Forte, Miller, Lord, Seth Cohen, Andrew Bobrow ve Erik Durbin ise yapımın yürütücü yapımcı kadrosundaki isimler.

"The Last Man on Earth" 3. sezon fragmanı:

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin