The Last Man on Earth'te yeni bir SNL buluşması!

Will Forte'un Saturday Night Live'dan eski çalışma arkadaşı Kristen Wiig, The Last Man on Earth'ün 3. sezonunun sonlarına doğru içeriği henüz gizli tutulan bir rolle karşımıza çıkacak.

Volkan Küçükel
24 Ocak 2017 - 00:21
Gündem

Fox'un farklı konusu ile dikkat çeken komedi dizisi The Last Man on Earth'te üçüncü sezon devam ediyor. Kış sezonu arasına giren dizinin geri dönüşüne biraz daha zaman var ancak bu boşlukta dizinin gelecek bölümlerine dair sürpriz haberler almayı sürdürüyoruz.

YENİ BİR SATURDAY NİGHT LIVE BULUŞMASI YOLDA!

Saturday Night Live'ın yıldız bir ismi daha The Last Man on Earth'e geliyor.

Will Forte'un Saturday Night Live'dan eski çalışma arkadaşı Kristen Wiig devam etmekte olan sezonun sonlarına doğru içeriği henüz gizli tutulan bir rolle karşımıza çıkacak. Fox yetkilileri şimdilik konuyla ilgili bilgi vermekten kaçınıyorlar.

17-01/24/kristen-wiig-ve-will-forte-ikilisi.jpg

DİĞER SNL BULUŞMALARI

Hatırlanacağı üzere ilk sezonda diziye SNL'den katılan bir başka isim Jason Sudeikis ile Will Forte bir araya gelmişti. Aktör, Forte'un canlandırdığı Philip Tandy "Phil" Miller'in kardeşi Michael Shelby "Mike" Miller rolüyle dizinin hikayesine girmişti.

İkinci sezonda ise SNL'in ağır toplarından Will Ferrell, hayatta kalmayı başarmış talihsiz Gordon Vanderkruik karakteriyle karşımızda olmuştu.

Wiig ve Forte ilk olarak MacGyver dizisinin parodisi olan MacGruber ile SNL'de birlikte rol almış; MacGruber'ın gördüğü ilgi sonrasında hayata geçirilen aynı isimli uzun metrajlı filmde de birlikte kamera karşısına geçmişlerdi.

17-01/24/macgruber.jpg

Wiig'i yakın dönemde Netflix'in Wet Hot American Summer: First Day of Camp dizisinde Courtney karakteriyle de izlemiştik.

3. SEZONUN DEVAMI NE ZAMAN?

Will Forte, Kristen Schaal, January Jones, Mel Rodriguez, Mary Steenburgen ve Cleopatra Coleman gibi isimleri oyuncu kadrosunda bulunduran dizi, üçüncü sezonunu 18-49 yetişkin yaş aralığında 0.97 reyting oranı ve 2.338 izleyici ortalamaları ile sürdürüyor. Önceki sezonlarına göre düşen izlenme oranlarına rağmen dizinin bir yeni sezon onayı daha alması bizleri şaşırtmayacak.

Üçüncü sezonunu yarılayan The Last Man on Earth, 05 Mart'ta yeni bölümüyle Fox ekranlarına geri dönecek.

'The Last Man on Earth' 3. sezon 10. bölüm fragmanı:

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin