The Last Ship 4. sezon onayını aldı

TNT'nin çok izlenen dizisi beklenen yeni sezon onayını aldı.

Volkan Küçükel
02 Ağustos 2016 - 11:00
İptal - Onay

Dünyayı ölümcül virüsten kurtarma mücadelesi seneye de devam edecek!

The Last Ship rotasından şaşmıyor! Yayıncı kablolu kanal TNT, üçüncü sezonu devam etmekte olan The Last Ship'e 4. sezon onayını verdi.

4. SEZON DETAYLARI

Televizyon Eleştirmenleri Derneği yaz basın turunda açıklanan bu karara göre yeni sezon için 13 bölümlük sipariş verildi. Yeni sezon bölümleri 2017 yazından itibaren izleyicilerle buluşmaya başlayacak.

William Brinkley'in romanına dayanarak televizyon ekranlarına uyarlanan dizide Nathan James'in kaptanı Tom Chandler karakterine hayat veren Eric Dane, sene başlarında TVLine'a verdiği röportajda "Dördüncü sezonun başlarında Chandler'ın konumunun ne olacağını biliyorum" diyerek bu onay haberinin geleceğini adeta müjdelemişti. Dane'in "İlk beş sezonun nasıl olması yönünde belirlenmiş fikirlerimiz var" sözlerine bakılırsa şimdiden olası bir beşinci sezona da hazırlıklı olmamız gerekiyor!

THE LAST SHIP'İN REYTİNGLERİ

Sezon başlangıcından bu yana bölüm başına ortalama 0.5 reyting oranı ve 2.2 milyon izleyici tarafından takip edilen dizi; DVR, VOD gibi tüm platformların eklenmesi ile 7.6 milyon izleyiciye ulaşıyor.

16-08/02/the-last-ship-4-sezon.jpg

The Last Ship'te Eric Dane, Adam Baldwin ve Bridget Regan dışında Charles Parnell, Travis Van Winkle, Marissa Neitling, Christina Elmore, Jocko Sims, Bren Foster ve Kevin Michael Martin gibi isimleri oyuncu kadrosunda görüyoruz.

Dizi, sezonun dokuzuncu bölümü 'Eutopia' ile bir hafta ara vermesinin ardından 14 Ağustos Pazar akşamı TNT ekranlarında macerasını sürdürecek.

TNT TAKVİMİ

Yaz aylarının başında suç-aile draması Animal Kingdom'a ikinci sezon onayı veren, Major Crimes'ın beşinci sezonunu 21 bölüme yükselten TNT'de Murder in the First üçüncü sezonunun ortasındayken, Rizzoli & Isles ise yedinci sezonunu 05 Eylül'de noktalayacak. The Librarians'ın üçüncü sezon prömiyeri 20 Kasım'da gerçekleşirken, kanalın yeni draması Good Behaviour ise 15 Kasım'da görücüye çıkacak.

'The Last Ship' 3. sezon 9. bölüm fragmanı:

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin