The Last Ship 5. sezona Thomas Calabro da katıldı

TNT'nin ilgi çeken aksiyon dizisi The Last Ship'in dördüncü sezonu yaklaşırken diziye dair oyuncu kadrosu haberleri gelmeye devam ediyor.

Volkan Küçükel
24 Nisan 2017 - 13:46
Gündem

TNT'nin ilgi çeken aksiyon dizisi "The Last Ship"in dördüncü sezonu yaklaşırken diziye dair oyuncu kadrosu haberleri gelmeye devam ediyor.

Geçtiğimiz sene Ağustos ayının başlarında dördüncü sezon onayını, birkaç ay sonrasında ise beşinci sezon onayını alarak iki sezonu garantileyen dizinin oyuncu kadrosuna dahil olan son isim Thomas Calabro oldu.

CALABRO'NUN ROLÜNÜN DETAYLARI

Eric Dane, Adam Baldwin, Bridget Regan gibi isimlerin rol aldığı ve 1988 senesinde William Brinkley tarafından yazılan aynı isimli romana dayanarak hazırlanan post apokaliptik türdeki dizinin beşinci sezonunda Calabro'yu General Don Kinkaid karakteriyle izleyeceğiz.

Kinkaid, veba salgınının sona ermesinin ardından ABD'nin yeniden inşa ettiği küçük ve yeni ordudan sorumlu isim olarak karşımıza çıkacak.

17-04/24/thomas-calabro.jpg

Melrose Place dizisindeki Dr. Michael Mancini karakteriyle hatırlayacağımız 58 yaşındaki aktör Hit the Floor (Marcus Douglas), Glee (Mr. Puckerman), NCIS: Naval Criminal Investigative Service (Len Feeney) ve Lifetime yapımları The New Edition Story ve The Wrong House'da da rol aldı.

Michael Bay, Brad Fuller ve Andrew Form'un yürütücü yapımcı olarak yer aldığı The Last Ship'in sorumlu isimleri ise Hank Steinberg ve Steven Kane ikilisi. Kane'in beşinci sezonda dizinin tek sorumlusu olarak görevine devam edeceği daha önceden duyurulmuştu.

17-04/24/michael.jpg

THE LAST SHIP 4. SEZON NE ZAMAN BAŞLIYOR?

The Last Ship'in 4. ve 5. sezonları 10'ar bölümden oluşacak. Yaklaşmakta olan dördüncü sezon 2017, beşinci sezon ise 2018 senesi içinde izleyicilerle buluşacak.

"The Last Ship" 4. sezon teaser:

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin