The Last Ship 6. sezonu göremeyebilir!

TNT'nin aksiyon draması The Last Ship'in 6. sezon onayı alması pek mümkün değil gibi!

Volkan Küçükel
30 Eylül 2017 - 21:15
Gündem

TNT'nin aksiyon draması "The Last Ship"in 4. sezonu devam ediyor. 5. sezon ise cepte.

THE LAST SHIP 6. SEZON OLACAK MI?

Peki, son günlerde yaşanan ilginç bir olay dizinin 5. sezonuyla birlikte final yapacağının habercisi mi? Kulislerde konuşulanlara bakılırsa The Last Ship'in 6. sezon onayı alması pek mümkün değil gibi!

Dizide Daniel Joshua "Danny" Green karakterine hayat veren aktör Travis Van Winkle'ın geçtiğimiz hafta Instagram hesabından yayınladığı ve kısa bir süre sonra sildiği notta 5. sezon prodüksiyonunun tamamlandığını dizinin tamamlandığı şeklinde ifade etmesi çeşitli söylentileri beraberinde getirdi.

Yayıncı kanal TNT dedikoduları gidermek için bir bildiri paylaşsa da, kulislerde konuşulanlara göre dizinin beş sezonun üzerinde devam etmesi zor görünüyor.

TNT, İPTAL SÖYLENTİLERİ İÇİN NE DİYOR?

TNT'nin paylaşımı şöyle:

"İki sezonu eş zamanlı olarak çektik; dördüncü sezon şu anda yayınlanıyor ve beşinci sezon bölümleri gelecek yaz döneminde ekranlarda olacak. Beşinci sezonu final sezonu olabileceği düşüncesiyle çekiyoruz ancak bu konuda net bir karara varmak için henüz çok erken."

17-10/01/the-last-ship.png

The Last Ship'in yıldızlarından Eric Dane'in yakın geçmişte yeni bir dizide rol almak için görüşmelerde bulunduğu ancak yapılan görüşmelerden sonuç çıkmadığı biliniyor.

Tüm bunların yanında 5. sezon final bölümünün senaryosunun hikayeyi ucu açık bitirmeyecek bir şekilde yazıldığı da konuşuluyor.

THE LAST SHIP REYTİNGLERİ DÜŞÜŞTE!

Ekran macerasına başladığından günden beri kanal yönetimini memnun eden reyting oranları elde eden dizinin, devam etmekte olan yeni sezonunda bu konuda ciddi bir düşüş yaşadığı da gözlerden kaçmıyor.

Görünüşe bakılırsa The Last Ship'e gelecek sezon sonunda veda edeceğiz. Yine de gelişmeleri takip etmekte fayda var. Ancak izleyicilerin önünde bu sezonla birlikte en az 13 bölümlük bir serüven olduğunu biliyoruz...

"The Last Ship" 4. sezon fragmanı:

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin