The Living and the Dead iptal edildi!

Colin Morgan'ın yeni dizisi The Living and the Dead'ın 2. sezonu olmayacak.

Volkan Küçükel
18 Ağustos 2016 - 18:29
İptal - Onay

Colin Morgan fanları için kötü bir haberimiz var!

THE LIVING AND THE DEAD İPTAL EDİLDİ

Morgan'ın son dizisi The Living and the Dead, yayıncı kanal BBC'nin doğrulamasına göre ikinci sezonu için geri dönmeyecek. Yayıncı kanal ürkütücü bir havaya sahip diziyi yenilememe seçeneğini tercih etti.

Ashley Pharoah ve Matthew Graham ikilisince yaratılan İngiliz doğaüstü draması 28 Haziran - 02 Ağustos tarihleri arasında altı bölümüyle ekranlara gelmişti.

BBC adına açıklamalarda bulunan kanal yetkilisi; The Living and the Dead ile gurur duyduklarını, Ashley Pharoah ve fantastik oyuncu kadrosu ile ekibe teşekkürlerini sunduğunu iletirken BBC One'ın diziyi yeni bir sezon ile geri döndürmeyeceğini ifade etti.

16-08/18/the-living-and-the-dead-2.jpg

ÜRKÜTÜCÜ HİKAYE

Dizinin hikayesi kısaca şöyleydi: Victoria döneminin öncü psikoloğu Nathan Appleby (Colin Morgan) ve hayat dolu genç karısı, annesinin ölümünden sonra aile evine geri döner. Ancak burada çok geçmeden birbiri ardına rahatsız edici durumla karşı karşıya kalacaklardır.

Colin Morgan ve Charlotte Spencer ikilisinin Nathan ve Charlotte Appleby çiftine hayat verdiği dizide Nicholas Woodeson ile birlikte Malcolm Storry, Kerrie Hayes, Tallulah Rose Haddon, Joel Gillman, Elizabeth Berrington, Chloe Pirrie, Amber Fernée, Marianne Oldham, Pooky Quesnel, Ben Fox, Sarah Counsell ve David Oakes gibi isimler rol alıyordu.

The Living and the Dead'in ilk ve son sezonunu izleme fırsatı bulabildiniz mi? Dizi bir sezon daha devam edebilir miydi? Sizce iptal kararı doğru mu?

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin