The Long Road Home dizisi bizleri Irak Savaşı'na götürüyor

National Geographic Channel'ın yeni mini dizisi The Long Road Home'un oyuncu kadrosu genişliyor.

Volkan Küçükel
04 Nisan 2017 - 02:58
Gündem

National Geographic Channel'ın yeni mini dizisi "The Long Road Home"un oyuncu kadrosu genişliyor.

Martha Raddatz'ın New York Times çok satanlar listesine girmiş eserine dayalı olarak ekranlara uyarlanan dizinin oyuncu kadrosuna katılan son isim Roland Buck (Chicago Med) oldu.

"THE LONG ROAD HOME" KONUSU

Michael Kelly, Jason Ritter, E.J. Bonilla, Kate Bosworth, Sarah Wayne Callies, Noel Fisher ve Jeremy Sisto gibi oyuncuları bir araya getiren The Long Road Home'un hikayesi; Amerikan askeri yıl dönümlerinde "Kara Pazar" olarak bilinen bir günde yaşananları ekranlara yansıtacak. Peki o gün ne olmuştu?

17-04/04/the-long-road-home-oyuncu-kadrosu.jpg

Irak Savaşı esnasında 04 Nisan 2004 tarihinde Fort Hood, Texas'tan Birinci Süvari Birliği hayatta kalmak için kahramanca mücadele verirken Sadr City, Bağdat'ta vahşice pusuya düşürülmüştü.

Dizinin hikayesi; olay yerindeki askerler ile Texas'taki eşleri ve ailelerine geçişler yaparak izleyicilere yansıtılacak. Texas'taki aileler kendilerini en kötü habere hazırlamış şekilde 48 boyunca yakınlarından haber almayı beklemektedirler.

BUCK'IN ROLÜNÜN DETAYLARI

Peki dizide Roland Buck'ı nasıl bir rolde izleyeceğiz?

Buck dizide kurtarma görevlilerinden biri olan Martin karakterine hayat verecek.

Şu sıralar NBC'nin Chicago Med dizisinde Noah Sexton karakteriyle görebileceğimiz oyuncu Caramel ve Step Up 3D gibi filmlerin de oyuncu kadrosunda yer almıştı.

17-04/04/roland-buck.jpg

Sekiz bölümden oluşacak mini dizi Long Road Home'un yürütücü yapımcı kadrosunda Mike Medavoy, Jason Clark, Benjamin Anderson ve Edward McGurn yer alıyor.

The 33 filminin yazarlarından Mikko Alanne kitabın ekranlara uyarlamasını hikayeleştirirken aynı zamanda yapımcı kadrosunda yer alıyor.

THE LONG ROAD HOME DİZİSİ NE ZAMAN BAŞLIYOR?

Prodüksiyon hazırlıkları hızlanan dizinin sene sonlarına doğru ekranlara gelmeye başlaması bekeniyor.

"The 33" fragman:

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin