The Machine dizi projesi Syfy tarafından rafa kaldırıldı!

Syfy, pilot bölüm siparişini verdiği yapay zeka temalı dizi projesi "The Machine" ile yola devam etmeme kararı aldı.

Volkan Küçükel
11 Eylül 2017 - 00:13
Gündem

Amerikan kablolu televizyon kanallarından Syfy, pilot bölüm siparişini verdiği yapay zeka temalı dizi projesi "The Machine" ile yola devam etmeme kararı aldı.

"THE MACHINE" BAŞLAMADAN İPTAL!

Son olarak sene başlarında oyuncu kadrosu yenileme haberleri ile gündeme gelen proje için Syfy yenileme çabaları içinde bulunsa da gün itibarıyla proje rafa kaldırılmış durumda.

"THE MACHINE" KONUSU

2013 senesinde vizyona giren aynı isimli filmden esinlenerek televizyon ekranları için hazırlanan The Machine'in hikayesi bizlere yapay zekanın ortaya çıkmasıyla birlikte değişime uğramaya başlayan bir dünyayı bizlere sunacaktı.

17-09/11/the-machine-dizi.jpg

Dizi; her biri insanlığın zaferi ya da yıkımı için anahtar niteliğinde olan altı iç içe geçmiş karakterin yaşam ve motivasyonları aracılığıyla insanlık ve teknoloji arasındaki destansı çekişmeyi konu ediniyordu.

OYUNCU KADROSUNDA KİMLER VARDI?

Universal Cable Productions yapımcılığında hazırlanan pilot bölümün oyuncu kadrosunda Bridger Zadina, Olly Rix, Annet Mahendru, Indira Varma dışında süper bilgisayarlara ses veren Katee Sackhoff, Lance Henriksen ve Jaeden Bettencourt gibi isimler yer alıyordu.

17-09/11/caity-lotz-the-machine.jpg

Caradog James'in (The Machine, Don’t Knock Twice) yazar, yönetmen ve yürütücü yapımcılığını üstlendiği projenin yapımcı kadrosunda ayrıca John Giwa-Amu ve Andrew Miller (Secret Circle) ikilisi yer alıyordu.

Syfy'ın pilot bölüm siparişi verdiği diğer dizi projelerinden Happy! ve Krypton ise resmi sezon onaylarını almayı başarmışlardı.

"The Machine (2013)" fragman:

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin