The Magicians 3. sezon onayını aldı

Syfy, The Magicians'a 13 bölümden oluşacak resmi üçüncü sezon onayını verdi.

The Magicians hayranları için önümüzdeki hafta ekranlara gelecek olan ikinci sezon finali öncesinde müjdeli haber geldi!

Yayıncı kablolu kanal Syfy, The Magicians'a resmi üçüncü sezon onayını verdi.

THE MAGICIANS 3. SEZON DETAYLARI

Buna göre 13 bölümden oluşacak üçüncü sezon 2018 senesi içinde Syfy ekranlarında olacak.

Universal Cable Productions yapımcılığındaki The Magicians ikinci sezonunda izlenme oranlarını yukarıya çekerek dikkat çekmekteydi.

17-04/13/the-magicians-twitter.png

2. SEZON REYTİNGLERİNDE YÜKSELİŞ

İkinci sezon bölümleri bugüne kadar, bir önceki sezona kıyasla her kategoride izlenme oranlarını yukarıya çekmeyi başardı. Dizi, 18-49 yaş kategorisinde geçen sezona göre yüzde 15 oranında önemli bir yükselişe sahip.

Lev Grossman'ın çok satan fantastik roman üçlemesine dayanarak küçük ekranlara uyarlanan dizinin oyuncu kadrosunda Jason Ralph, Stella Maeve, Olivia Taylor Dudley, Hale Appleman, Arjun Gupta, Summer Bishil, Rick Worthy ve Jade Tailor gibi isimler rol alıyor.

John McNamara, Sera Gamble, Chris Fisher ve Groundswell Productions'tan Michael London ve Janice Williams ise dizinin yürütücü yapımcılığını üstlenen isimler.

17-04/13/the-magicians-dizisi.jpeg

THE MAGICIANS 2. SEZON FİNALİ İÇİN GERİ SAYIM

The Magicians'ın ikinci sezon bölümleri Çarşamba akşamları Syfy ekranlarına gelmeyi sürdürüyor. Dizi, 19 Nisan Çarşamba günü ikinci sezon final bölümü "We Have Brought You Little Cakes" ile ekranlarda olacak.

Syfy; iki yabancının günümüzden 200 yıl ilerdeki bir galakside geniş bir komplo içine sürüklenmesiyle gelişen olayları anlatan The Expanse dizisine de geçtiğimiz haftalarda üçüncü sezon onayını vermişti.

"The Magicians" 2. sezon fragmanı:

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin