The Man in the High Castle 3. sezon onayını aldı!

Son dönemde başarılı orijinal dizileriyle dikkat çeken online yayın platformu Amazon, The Man in the High Castle'a beklenen resmi 3. sezon onayını verdi.

The Man in the High Castle takipçileri için müjdeli haber geldi!

Son dönemde başarılı orijinal dizileriyle dikkat çeken online yayın platformu Amazon, diziye beklenen resmi 3. sezon onayını verdi.

3. SEZON MUTFAĞINDA DEĞİŞİKLİK!

Yeni sezon için dizinin mutfağında değişikliğe gidildi ve Amazon'un Bosch dizisinde yürütücü yapımcı olarak yer almış Eric Overmyer (The Affair, The Wire) üçüncü sezonun showrunner ve yürütücü yapımcısı olarak dümenin başına geçti.

The Man in the High Castle'ın geliştiricisi, yürütücü yapımcısı ve showrunner'ı Frank Spotnitz, Amazon ile yaşadığı anlaşmazlıkların ardından ikinci sezon prodüksiyonun ortalarında projeden ani şekilde ayrılmıştı. Overmyer işte bu boşluğu dolduran isim olacak.

İZLENME SAYISI MEMNUN EDİCİ

İlk sezonuyla Amazon için rekor kıran dizi, 16 Aralık'ta ikinci sezon bölümlerinin platform üyelerine sunulmasıyla takipçileriyle yeniden buluşmuştu. Amazon'dan yapılan açıklamaya göre ikinci sezon bölümleri, yayınlandığı hafta platformun en çok izlenen programı oldu. Dizi, böylelikle izlenme istikrarını korumaya devam etti.

17-01/07/the-man-in-the-high-castle.jpg

Philip K. Dick'in Hugo Ödülü sahibi 1962'de yayımlanan alternatif tarih türündeki romanından ekranlara uyarlanan dizi, İkinci Dünya Savaşı'nı Nazilerin ve Japonya'nın kazandığı alternatif bir dünyayı takipçilerine sunuyor.

KADRODAKİ İSİMLER

Alexa Davalos, Rupert Evans, Luke Kleintank, DJ Qualls, Joel De La Fuente, Brennan Brown, Bella Heathcote, Callum Keith Rennie, Cary-Hiroyuki Tagawa ve Rufus Sewell gibi isimleri oyuncu kadrosunda bulunduran dizinin yeni sezonunda Overmyer dışında yürütücü yapımcı kadrosunda Ridley Scott, David W. Zucker, Richard Heus, Isa Dick Hackett ve Daniel Percival da yer alacaklar.

AMAZON'UN DİĞER DİZİLERİNDE DURUM NE?

Böylelikle onay haberi, Good Girls Revolt'un ilk sezonunun ardından iptal edilmesinin duyurulması sonrasında gelmiş oldu. Amazon bünyesinde yer alan diğer dizilerden Crisis in Six Scenes, Goliath, Mozart in the Jungle ve Red Oaks'ın gelecekleri hakkında ise henüz karar verilmiş değil. I Love Dick, Jean-Claude Van Johnson, The Last Tycoon ve Z: The Beginning of Everything ise Amazon'un izleyicilerle buluşmayı bekleyen sıradaki dizileri.

'The Man in the High Castle' 3. sezon onay videosu:

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin