The Mist dizisi iptal edildi!

Stephen King hikayesi The Mist'in dizi uyarlaması 2. sezonu göremedi.

"Sis dağılıyor..."

Yeni yılla birlikte Paramount Network'a dönüşecek olan Spike TV'nin gizem-korku türündeki dizisi "The Mist" yolun sonuna geldi!

THE MIST'İN 2. SEZONU OLMAYACAK!

22 Haziran-24 Ağustos tarihleri arasında yaz döneminde 10 bölümlük ilk sezonuyla ekranlara gelen dizi, ilk sezonunun ardından iptali gördü. Diğer bir deyişle The Mist'in 2. sezonu olmayacak.

"THE MIST" KONUSU

Yönetmen koltuğunda Frank Darabont'un oturduğu, oyuncu kadrosunda Thomas Jane, Marcia Gay Harden, Laurie Holden ve Andre Braugher gibi isimleri bulunduran 2007 yapımı bir film uyarlaması da bulunan Stephen King'in aynı isimdeki kitabından ekranlara uyarlanan dizi; Bridgeville, Maine sakinlerinin başta zararsız görünen ancak giderek ölümcül hale bürünen bir sis dalgasıyla sarılmaları sonrasında yaşanan gerilim dolu olayları ekranlara getiriyordu.

17-09/28/the-mist.jpg

THE MIST REYTİNGLERİ

Morgan Spector ve Frances Conroy'u kadrosunda bulunduran The Mist, 22 Haziran'da ekranlara gelen pilot bölümüyle izlenme oranlarında kendi zaman dilimindeki yayını ve üç gün boyunca gerçekleşen izlenmesiyle 1.2 milyon izleyiciye ulaşmış ve iyi bir ekran başlangıcına imza atmıştı.

Ancak ilk bölümüyle izleyicileri fazla tatmin edemeyen dizinin izlenme oranları her geçen bölüm aşağıya inmişti. Bölümlerin izlenme oranları, DVR (kaydedip sonradan izleme) rakamları dahil 800,000 izleyiciyi geçememeye başlayarak ciddi bir düşüş içine girmişti.

17-09/28/the-mist-iptal-edildi.jpg

Weinstein Co./Dimension TV yapımcılığında hazırlanan projenin geleceğiyle ilgili geçtiğimiz aylarda açıklamalarda bulunan Spike/Paramount Network Başkanı Kevin Kay, ilk sezonunda başarılı bir ekran performansı göstermesi halinde The Mist'in Paramount Network çatısı altında ikinci sezon şansı yakalayabileceğini belirtmişti. Ancak, elde edilen reyting rakamları sonrasında dizi, bu şansı elde edemedi.

Televizyon uyarlama senaryosunu yazar/yürütücü yapımcı Christian Torpe'un gerçekleştirdiği The Mist'in oyuncu kadrosunda Morgan Spector, Frances Conroy, Alyssa Sutherland, Gus Birney, Dan Butler, Luke Cosgrove, Danica Curcic, Okezie Morro, Darren Pettie, Russell Posner ve Isiah Whitlock Jr. gibi isimler yer alıyordu.

"The Mist" fragman:

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin