The Musketeers'ın 3. sezonundan haberlerimiz var!

The Musketeers'ın üçüncü sezonuna doğru...

resim yok
21 Mayıs 2015 - 16:06
Magazin

Alexandre Dumas'ın The Three Musketeers (Üç Silahşörler) kitabının ekranlara son uyarlaması olan BBC draması 'The Musketeers'ın üçüncü sezonuyla ilgili yeni bir haberimiz var.
.
Dizinin üçüncü sezonunda bir oyuncuyu mecburi sebeplerinden dolayı dizide göremeyebiliriz!
 

MILADY YENİ SEZONDA YOK MU?

The Musketeers'ın Milady'si Maimie McCoy'ın en azından yeni sezonun ilk bölümlerinde yer almayacağı kesinlik kazandı.
 

HAMİLELİK

Sebep ise: Maimie McCoy'ın hamileliği.
.
Birçok televizyon dizisinden aşina olduğumuz İngiliz aktris, hamileliği nedeniyle şu anda BBC'nin sevilen dramasının çekimlerine katılabilecek durumda değil.
 

BİR İHTİMAL VAR!

Ancak oyuncunun yeni sezonun ilerleyen bölümlerinde yer alabilme ihtimali de yok değil!
.
BBC yetkilisinin açıklamasına göre yapımcılar ile aktris arasında sezonun ilerleyen bölümlerinde yer alabilmesi konusunda görüşmeler gerçekleştiriliyor.
 

GÖRÜŞMELER SÜRÜYOR

BBC yetkilisinin açıklamaları şöyle:
.
''Maimie adına çok mutluyuz, hamileliğinin başından sonuna kadar onun için en iyisini diliyoruz.
.
Yeni sezonun ikinci yarısında Milady olarak hikayeye geri gelebilmesi konusunda oldukça umutluyuz ve bu yönde kendisiyle görüşmelerimiz sürmektedir.''
.
Anlaşılacağı üzere McCoy'un, hamileliği sebebiyle sezonun kaç bölümünü kaçıracağı konusunda henüz bir kesinlik gözükmüyor.
 

3. SEZONUN YENİ YÜZLERİ

Alexandre Dumas'ın efsanevi karakterleri Athos, Aramis, Porthos ve D'Artagnan'ın maceralarını izlediğimiz dizinin yeni sezonunda yeni yüzler olarak Rupert Everett ve Matthew McNulty ikilisi bir çift kötü adam karakteriyle karşımıza çıkacak.
.
Luke Pasqualino, Tom Burke, Howard Charles, Santiago Cabrera, Hugo Speer, Ryan Gage, Alexandra Dowling ve Tamla Kari gibi isimler yeni sezonda da bizlerle birlikte olacak.
 

ÇEKİMLER SÜRÜYOR

Üçüncü sezonun çekimleri Nisan ayından itibaren Prag'da sürüyor.
.
KRALİÇE VICTORIA'NIN HAYATI DİZİ OLUYOR! DETAYLAR BURADA!

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin