The Newsroom'un final sezonu yaklaşıyor!

The Newsroom'un final sezonu yaklaşıyor!

resim yok
25 Ağustos 2014 - 15:45
Magazin

Kaliteli dizilerin adresi olarak bilinen Amerikan kablolu kanalı HBO'nun bir dizisi daha önümüzdeki sezon ekranlara veda edecek.

 

'The Newsroom'un final sezonu için geri sayım sürüyor...

ABD'li Oscar ve Emmy Ödülü sahibi senarist-yapımcı Aaron Sorkin'in yaratıcısı olduğu ve Atlantis Cable News (ACN) adlı kurgusal kanalın kamera arkasında yaşanan olayları ekranlara getiren 'The Newsroom' bilindiği üzere üçüncü sezonuyla ekranlara veda edecek.

 

TEASER

Bir süredir pek haberin çıkmadığı dizinin yeni sezonuna dair ilk tanıtım videosu ise geçtiğimiz akşam HBO izleyicilerine sunuldu.

 

İLK İPUÇLARI

Bu kısa tanıtım videosunu haberin sonunda izleyebilirsiniz. Yeni sezona dair ilk uçlarını bu videodan edinmek mümkün.

 

KISA FİNAL SEZONU

İlk sezonu 10, ikinci sezonu 9 bölümden oluşan The Newsroom'un final sezonunun bölüm sayısı ise 6 olarak belirlenmişti.[reklam]

Kısacası izleyicileri oldukça kısa bir final sezonu bekliyor.

 

 

OYUNCU KADROSUNA TAKVİYE

NBC'nin final yapan komedi dizilerinden 30 Rock'ta canlandırmış olduğu Toofer karakteriyle hatırlayacağımız Keith Powell bu sezonunun yeni oyuncusu olarak kadroya katılmış durumda.

 

KASIM AYINDA BAŞLIYOR

The Newsroom'un final sezonu Kasım ayı içinde başlayacak.

 

3. SEZONUN İLK TANITIM VİDEOSU

 

MASTERS OF SEX VE RAY DONOVAN'A 3. SEZON ONAYI! DETAYLAR!

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin