The Night Shift'te Ken Leung diziden ayrılıyor!

Üçüncü sezonuyla yaz döneminde ekranlara gelen The Night Shift'te Ken Leung yeni sezon için geri dönmeyecek!

Volkan Küçükel
23 Kasım 2016 - 17:21
Magazin

San Antonio Memorial Hastanesi, doktorlarından birine elveda diyor!

Üçüncü sezonuyla yaz döneminde ekranlara gelen The Night Shift'te Ken Leung yeni sezon için geri dönmeyecek!

DİZİ, LEUNG'SUZ DEVAM EDECEK!

Deadline'ın haberine göre; San Antonio Memorial Hastanesi'ndeki doktor, hemşire ve sağlık görevlerinin yaşadıklarını gözler önüne seren NBC'nin medikal dramasının sevilen yüzlerinden Ken Leung oyuncu kadrosundan ayrıldı.

NEDEN AYRILDI?

Leung'un sözleşmesinde üç sezonun ardından diziden ayrılma seçeneğine sahip olduğu ve yapımcıların Leung'dan devam etmesini istemelerine rağmen oyuncunun başka fırsatların peşinden koşmayı seçip kendi isteğiyle projeden ayrıldığı belirtiliyor.

Dizide acil servis cerrahı Dr. Christopher "Topher" Zia karakterine hayat veren aktör ilk sezondan itibaren yaz döneminin hit dramasında rol alıyordu.

Leung televizyon dünyasında daha önceden ABC'nin Lost ve son dönemde CBS'in Person of Interest dizilerinde karşımıza çıkmıştı.

16-11/23/ken-leung.jpg

3. SEZON FİNALİNDEN AKILDA KALANLAR

Dizinin üçüncü sezon finali birçok karakterin gelecekteki kaderinin nasıl olacağını havada bırakmıştı. Topher'ın hastanenin yeni sahibi Dr. Julian Cummings (James McDaniel) tarafından kovulması üzerine hastanenin acil servisindeki diğer meslektaşları yönetime işi bırakma tehditinde bulunmuş ve "Topher yoksa biz de yokuz" demişlerdi.

Üçüncü sezonuyla yaz döneminde izleyicilerle buluşan ve sezonu 1.0 reyting oranı ve 5 milyon izleyici ortalamaları ile tamamlayan dizi, yaz döneminin en çok izlenen ulusal kanal dizisi olarak göze çarpıyor.

Geçtiğimiz günlerde kanaldan resmi 4. sezon onayını alan dizi, yeni bölümlerinde Topher'dan yoksun bir hikayeyle karşımızda olacak.

The Night Shift hayranları; Ken Leung'u özleyecek misiniz?

'The Night Shift' 3. sezon fragmanı:

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin