The Oath dizisinin oyuncu kadrosu genişliyor

Crackle'ın çekimleri devam eden yeni dizisi "The Oath"ın oyuncu kadrosuna J. Anthony Pena da katıldı.

Volkan Küçükel
31 Ağustos 2017 - 17:59
Gündem

Crackle'ın çekimleri devam eden yeni dizisi "The Oath"ın oyuncu kadrosuna J. Anthony Pena da (Justified, Weeds) katıldı.

Oyuncu, Curtis "50 Cent" Jackson (Power) ve yapım şirketi G-Unit Film & Television tarafından hazırlanan dizide tekrar eden bir rolle karşımızda olacak.

17-08/31/crackle.jpg

"THE OATH" KONUSU

Eski Los Angeles Bölge Şerifi Yardımcısı Joe Halpin'in (Hawaii Five-O, Secrets and Lies) yazarlık ve yaratıcılığını yaptığı, ilk sezonu 10 bölümden oluşacak The Oath; birbirini korumaya ve savunmaya ant içmiş, farklı kültürlerden gelen bireylerden oluşan çetelerin dünyasına bizleri götürürken; katılması neredeyse imkansız olan yozlaşmış ve gizli topluluklara da ışık tutacak.

Pena dizide sağlık sorunları nedeniyle emekliye ayrılmış bir polis memuru ve Raven üyesi Carl'ı canlandıracak.

17-08/31/pena.png

Bir bar açan Carl, dükkanının ayakta kalması için arka odasında çete üyelerinin kullandığı bir odaya izin verir. Carl polis patronlarına, özellikle Tom Hammond'a karşı oldukça sadıktır.

Son dönemde Netflix'in Love ve ABC'nin How to Get Away with Murder gibi dizilerinde konuk oyuncu olarak karşımıza çıkan J. Anthony Pena ayrıca Scorpion, Veep, Fresh Off the Boat ve The Goldbergs gibi dizilerde de konuk oyunculuk yaptı.

17-08/31/sean-bean.jpg

"THE OATH" OYUNCU KADROSUNDA KİMLER VAR?

Usta aktör Sean Bean ve Katrina Law'ı başrolde izleyeceğimiz dizinin oyuncu kadrosunda Ryan Kwanten, Arlen Escarpeta, Cory Hardrict, J.J. Soria, Kwame Patterson (The Wire, American Crime Story), Elisabeth Röhm (Law & Order), Linda Purl (Homeland, True Blood), Michael Malarkey (The Vampire Diaries), Eve Mauro (CSI Miami), Sarah Dumont, Billy Malone, Aaron Abrams, Robert Gossett ve Isaac Keys gibi isimler de bulunuyor.

THE OATH 1. SEZON NE ZAMAN BAŞLAYACAK?

The Oath'ın ilk sezonunun 2018 senesi içinde izleyicilerle buluşması bekleniyor.

17-08/31/katrina-law.jpg

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin