The Oath'ın oyuncu kadrosu genişliyor

Son dönemde Game of Thrones ve Legends gibi dizilerde izlediğimiz usta aktör Sean Bean'in başrolüne yerleştiği The Oath'ın oyuncu kadrosuna dahil olan yeni isim Arlen Escarpeta oldu.

Volkan Küçükel
22 Haziran 2017 - 14:45
Gündem

Crackle'ın merakla beklenen yeni dizisi "The Oath"ın oyuncu kadrosu şekillenmeye başladı.

Son dönemde Game of Thrones ve Legends gibi dizilerde izlediğimiz usta aktör Sean Bean'in başrolüne yerleştiği dizinin oyuncu kadrosuna dahil olan yeni isim Arlen Escarpeta (The Magicians) oldu.

ESCARPETA'NIN ROLÜNÜN DETAYLARI

Curtis "50 Cent" Jackson (Power) ve yapım şirketi G-Unit Film & Television ile Storied Media Group LLC ortak yapımcılığında hazırlanan dizide Escarpeta'yı Tom Hammand'ın (Sean Bean) yerini bulmaya çalışan gizli görevdeki FBI ajanı Damon Byrd karakteriyle izleyeceğiz.

17-06/22/arlen-escarperta.jpg

KARİYERİ

Yakın zamanda The Magicians'ın ikinci sezonunda tekrar eden bir rolle Prince Ess karakterine hayat veren 36 yaşındaki aktör, Lifetime'ın televizyon filmi Whitney'deki Bobby Brown rolüyle de tanınıyor.

Into The Storm, Final Destination 5, Brotherhood ve Friday the 13th yeniden çevrimi gibi filmlerde de rol alan oyuncuyu NCIS: Naval Criminal Investigative Service (Randall White), Grimm (Clay Pittman), Extant (Tim Dawkins) ve The Client List (Bobby Burnett) gibi dizilerde konuk oyuncu olarak da izledik.

Joe Halpin'in (Hawaii Five-O, Secrets and Lies) senaryosunu kaleme aldığı ve ilk sezonu 10 bölümden oluşacak The Oath'ın hikayesi, farklı kültürlerden gelen üyelere sahip bir çetenin kendilerini korumak ve savunmak için güçbirliği yapmasına odaklanıyor. Sean Bean, çalışkan bir polis ve ünlü bir çetenin acımasız lideri Tom Hammond karakteriyle karşımızda olacak.

ÇEKİMLER BAŞLIYOR

Dizinin çekimlerine gelecek ay içinde Porto Riko'da başlanacak. Dizinin ilk sezonunun önümüzdeki yıl içinde izleyicilerle buluşması bekleniyor.

17-06/22/arlen-escarprta-oyuncu.jpg

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin