The O.C.'nin yıldızları Rachel Bilson ve Chris Carmack yeniden bir arada!

Rachel Bilson'ın Nashville setinden paylaştığı ilk kare The O.C. dizisinden rol arkadaşı olan Chris Carmack ile yeniden bir dizi setinde bir araya gelişini bizlere gösteriyor.

Volkan Küçükel
14 Mart 2017 - 15:40
Gündem

The O.C. fanları bu görüntü sizler için!

Hatırlanacağı üzere kısa bir süre önce sempatik oyuncu Rachel Bilson, CMT kanalında yola devam eden müzikal dizi Nashville'in oyuncu kadrosuna katılmıştı. Ve Bilson, katıldığı Nashville çekimlerinden bazı fotoğraflar paylaşmaya başladı bile!

THE O.C.'DEN SONRA YENİDEN!

Bilson'ın sosyal medya hesabı üzerinden paylaştığı ilk kare The O.C. dizisinden rol arkadaşı olan Chris Carmack ile yeniden bir dizi setinde bir araya gelişini bizlere gösteriyor.

2003-2007 seneleri arasında The O.C. dizisinde Summer Roberts karakterini canlandıran Bilson ile aynı dizide 2003-2004 seneleri arasında Marissa'nın erkek arkadaşı Luke Ward karakterine hayat veren Chris Carmack böylelikle uzun bir aranın ardından tekrar aynı kareye girmiş oldu. Chris Carmack'ı Nashville dizisinde ise Will Lexington rolüyle izliyoruz.

17-03/14/rachel-bilson.png

RAYNA'NIN AYRILIŞIYLA BAĞLANTILI MI?

Nashville'de Connie Britton'ın hayat verdiği Rayna Jaymes karakterinin hikayeden ayrılışının ardından oyuncu kadrosuna Kaitlin Doubleday ile birlikte dahil olan Rachel Bilson'ın diziye girişi, yürütücü yapımcı ve showrunner Marshall Herskovitz'in açıklamasına göre Rayna'nın diziden ayrılışıyla ilgili değil.

Herskovitz konuyla ilgili yaptığı açıklamada "Oyuncu kadrosuna ilave edeceğimiz isimlere sonbaharda karar verdik. Rayna'nın öleceğine karar vermeden önce bile sezonun ikinci yarısında diziye bazı oyuncu eklemeleri yapma niyetimiz vardı. Bu nedenle yeni oyuncularımızın kadroya katılışının Rayna'nın ayrılışına bağlanmaması gerekir" ifadelerini kullandı.

BILSON'IN KARAKTERİ

Nashville'de Rachel Bilson'ı nasıl bir rolde izleyeceğimiz hala belirsizliğini koruyor. Ancak aktrisin Rayna James'in plak şirketi Highway 65 ile bağlantılı önemi bir rolle hikayeye girmesi bekleniyor.

DİZİDE MOLA ZAMANI!

Nashville, Perşembe akşamları CMT ekranlarına gelmeye devam ediyor. Araya giren dizi, yeni bölümleriyle yaz döneminde kranlarda olmaya devam edecek.

"Nashville" - Deacon & Rayna "Can't Remember Never Loving You"

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin