The Odd Couple 4. sezon onayı için kritik haftalar!

CBS, üçüncü sezonu devam etmekte olan komedi dizisi The Odd Couple'a ek bölüm siparişi vermeme kararı aldı!

CBS, üçüncü sezonu devam etmekte olan komedi dizisi The Odd Couple'a ek bölüm siparişi vermeme kararı aldı!

Deadline'ın haberine göre, bu kararla birlikte dizinin güncel sezonu, tıpkı önceki iki sezon olduğu gibi 13 bölümden oluşmuş olacak. Peki bu durum dizinin geleceğini nasıl etkiler?

4. SEZON OLACAK MI?

Dizinin üçüncü sezonunun bölüm sayısının arttırılmaması resmi bir iptal anlamına gelmemekle birlikte bu kararın ardından dizi, yeni sezon onayını alabilmek için geri kalan bölümlerinde izlenme oranlarında gözle görülür bir artış sergilemek zorunda! Aksi takdirde düşüş içerisindeki mevcut oranlar diziyi iptale doğru götürebilir.

REYTİNGLERİ

The Odd Couple, ikinci sezonunda da bir önceki sezona göre reytinglerde büyük düşüş yaşamış ancak kanal, diziye sahip çıkmıştı. Bakalım daha da düşen mevcut izlenme oranları ışığında CBS'in dizinin geleceği için kararı ne olacak? İkinci sezonunda 18-49 yetişkin yaş aralığında 1.41 reyting oranı ve 6.74 milyon izleyici ortalamasını tutturan dizi, bu sezon aynı kategoride 1.03 reyting oranı ve 4.66 milyon izleyici ortalamasıyla yoluna devam ediyor.

16-11/30/391f26a7e866a6109c8332cdb38f5455ae3f2423.jpg

Neil Simon'ın geçmiş senelerde beyazperde ve televizyona da uyarlanan Tony ödüllü aynı isimli oyunundan ekranlara bir kez daha uyarlanan dizinin hikayesi; düzen hastası titiz Felix Unger (Thomas Lennon) ile pasaklı ve vurdumduymaz arkadaşı Oscar Madison (Matthew Perry) etrafında şekilleniyor.

CBS, geçtiğimiz haftalarda aldığı kararla sonbahar dönemi yeni komedilerinden Kevin Can Wait, Man With A Plan ve The Great Indoors'a ek bölüm siparişleri vermiş, diğer bir deyişle dizilere tam sezon onayı vermişti. İşyeri komedisi türündeki yeni dizi Superior Donuts ise sezon ortasında ekranlara gelmeye başlayacak.

Odd Couple, CBS ekranlarında Pazartesi akşamları 2 Broke Girls'ün ardından yayınlanmaya devam ediyor.

Sizce The Odd Couple 4. sezonuyla geri dönmeli mi?

'The Odd Couple' 3. sezon fragmanı:

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin