The Originals 4. sezonda yeni bir vampir!

The CW'nun tutulan dizisinin yeni sezonuna gizemli bir vampir katılıyor.

Volkan Küçükel
27 Temmuz 2016 - 13:45
Yeni Bölüm

Başsız Süvari, New Orleans'a doğru hızla yol alıyor!

San Diego Comic-Con organizasyonunda basın odasında gazetecilerin karşısına çıkan The Originals'ın sevilen oyuncusu Joseph Morgan dizinin yeni sezonu için yeni bir karakterin duyurusunu yaptı.

Son olarak Fox'un Sleepy Hollow dizisinde sonradan düşman olduğu Ichabod'un eski arkadaşı Abraham Van Brunt karakteriyle izlediğimiz Neil Jackson, The Originals'ın yaklaşmakta olan 4. sezonunun oyuncu kadrosuna dahil oldu.

JACKSON'IN KARAKTERİNİN DETAYLARI

Karakterin detayları konusunda henüz fazla bir şey bilmiyoruz. Elimizdeki bilgiler ise oyuncunun Alistair isminde bir vampiri canlandıracağı ve karakterin Klaus ile etkileşime gireceği yönünde. Alistair, yeni sezonunun birden fazla bölümünde bizlere gözükecek.

16-07/27/neil-jackson-the-originals.jpg 

1976 doğumlu İngiliz aktör Jackson'ın televizyon kariyerindeki diğer işleri arasında Blindspot (Randall Turner), Person of Interest (Rick Dillinger) ve Make It or Break It (Sasha Beloff) yer alıyor.

YENİ SEZON BU SEFER GECİKECEK!

Beş yıllık bir zaman atlaması ile hikayesini bizlere sunmaya devam edecek The Originals'ın yeni sezonu, daha önceki sezonların aksine sonbahar dönemi yerine sezon ortası dönemde izleyicilerle buluşmaya başlayacak.

Bu arada, San Diego Comic-Con'a katılan The Originals ekibi yeni sezona dair ilk fragmanı paylaşmayı da ihmal etmedi.

'The Originals' 4. sezon Comic-Con Fragmanı:

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin