The Originals 5. sezonda Josh Rosza'yı daha çok göreceğiz!

The Originals'ın ilk sezonundan bu yana tekrar eden bir rolle oyuncu kadrosunda yer alan Steven Kreuger yeni sezon öncesinde ana oyuncu kadrosu statüsüne yükseldi.

Volkan Küçükel
19 Temmuz 2017 - 13:55
Gündem

The CW'nun The Vampire Diaries spinoff'u olan dizisi The Originals'ın beşinci sezonu yaklaşırken yeni sezona dair haberler gelmeye devam ediyor.

THE ORIGINALS'TA DAHA FAZLA JOSH!

Dizinin ilk sezonundan bu yana tekrar eden bir rolle oyuncu kadrosunda yer alan Steven Krueger yeni sezon öncesinde ana oyuncu kadrosu statüsüne yükseldi.

Sezon ortasında ekranlara gelen dördüncü sezon dahil olmak üzere hikayenin başından itibaren Josh Rosza karakteriyle karşımıza çıkan aktörü böylelikle yeni sezon hikayesinde daha çok göreceğiz.

Rosza, Charles Michael Davis'in karakteri Marcel tarafından vampire dönüştürülmüştü.

17-07/19/steven-krueger-1500461539.jpg

KRUEGER'IN KARİYERİ

Goosebumps: Canavarlar Firarda ve Sarah Hyland ile birlikte rol aldığı Satanic gibi filmlerde rol alan 28 yaşındaki Steven Krueger dizi dünyasında Anger Management (Ryan Hoggett), Pretty Little Liars (Ben Coogan), Two and a Half Men (Sean) ve Workaholics (Quaid Franklin) gibi çeşitli yapımlarda konuk oyuncu olarak yer almıştı.

17-07/19/steven-krueger-twitter.png

Mayıs ayı içinde beşinci sezon onayını alan The Originals, geride bıraktığımız dördüncü sezonunda izlenme oranlarında 18-49 yetişkin yaş kategorisinde 0.3 reyting oranı ve 940 bin izleyici ortalamalarını elde etmişti.

My So-Called Company, Alloy Entertainment, Warner Bros Television ve CBS Television Studios ortak yapımcılığında hazırlanan; Klaus Mikaelson ve ailesinin New Orleans'taki yaşamına odaklanan hikayeye sahip dizinin oyuncu kadrosunda Joseph Morgan, Daniel Gillies, Phoebe Tonkin, Charles Michael Davis, Yusuf Gatewood ve Riley Voelkel gibi isimler bulunuyor.

17-07/19/the-originals.jpg

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin