The Originals yeni sezonda zamanda sıçrayacak!

Dizinin yaratıcısı Michael Narducci, yeni sezon için önemli ipuçlar verdi.

Berfu Özlen
13 Şubat 2017 - 14:17
Röportaj

San Diego Comic-Con'daki panele katılan The Originals ekibi ve dizinin yaratıcısı Michael Narducci, 4. sezon için önemli açıklamalada bulundu.

Panel, Hope'un Hayley'e, Klaus'u kurtarıp kurtarmayacaklarını soran bir video ile başladı.

Zamanda ileri gidildi!

Konu ile ilgili Narducci, "Dizinin son bölümünde Hope henüz 2 yaşındaydı. Şimdi ise genç bir kız oldu" dedi ve ekledi, "Hope'un konuşmalarında hep hayalleri ve umutları var. Babasını çok özlüyor ve ailesinin büyük bir yıkıma uğradığının farkında. Hayley de mükemmel bir anne".

Hayley'in gerçekten de iyi bir anne olacağı baştan biri belliydi. The Vampire Diaries ve The Originals boyunca hep kendine ait bir yer aradı ve aidiyet istedi. 

Phoebe Tonkin, "Hayley ile tanıştığımızda bile tek istediği şey bir ailesinin olmasıydı" diyerek Narducci'ye katıldı ve espriyle karışık ekledi, "Yaşanan olaylar neticesinde, kızıyla beraber kendine bir aile yarattı. Yalnız hissettiğini sanmıyorum, birincisi arabasının bagajında 5 ceset var, ikincisi ise ailevi bir gayesi var."

Narducci ayrıca Hayley'in yedi kurtadam sürüsünü başka yere çekmesi gerektiğini de belirtti. 

Daha fazla Yusuf!

Eğer aktör Yusuf Gatewood'un Vincent performansını beğendiyseniz, şanslısınız. Çünkü dizi karakterin geçmişine daha derinlemesine girecek. 

Hayley ve Elijah tekrar beraber olabilecek mi?

Konu hakkında yazar, Hayley ve Elijah'ın artık geri dönemez bir şekilde fiziksel ve duygusal olarak ayrıldıklarını belirtti.

The Originals'ın hala anlatacak çok fazla konusu olduğu kesin. Sizin beklentileriniz neler?

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin