The Path 3. sezon onayını aldı

Online yayın platformu Hulu, ikinci sezon finalinin izleyicilere sunulduğu bugün diziye resmi 3. sezon onayını da verdi.

Hulu'nun ilgi gören draması "The Path" gelecek sene de bizimle olacak!

Online yayın platformu Hulu, ikinci sezon finalinin izleyicilere sunulduğu bugün diziye resmi 3. sezon onayını da verdi.

THE PATH 3. SEZON DETAYLARI

13 bölümden oluşacak yeni sezonun 2018 senesinin ilk aylarında izleyicilerle buluşmaya başlaması planlanıyor. Dizinin ilk sezonu 10, ikinci sezonu ise 13 bölümden oluşmakta.

17-04/13/the-path-poster-1492033272.jpg

Universal Television ve Jason Katims'in True Jack Prods ortak yapımcılığında hazırlanan dizinin oyuncu kadrosunda Aaron Paul (Breaking Bad), Michelle Monaghan (True Detective), Hugh Dancy (Hannibal), Emma Greenwell (Shameless), Kyle Allen, Leven Rambin, Paul James (The Last Ship) ve Rockmond Dunbar (Sons of Anarchy) gibi isimler bulunuyor.

KAMERA ARKASINDA DEĞİŞİKLİK YOK

Dizinin üçüncü sezonunda Jessica Goldberg showrunner/yürütücü yapımcı olarak işbaşında olmaya devam edecek. Jason Katims ve Michelle Lee (True Jack Productions) ikilisi ise yürütücü yapımcı kadrosunda bulunan diğer isimler.

17-04/13/the-path.jpg

Hulu'nun güncel dizileri arasında The Mindy Project, 11.22.63, Difficult People, Altın Küre adayı komedi dizisi Casual ve yaklaşmakta olan The Handmaid's Tale, Future Man ve The Looming Tower gibi yapımlar bulunuyor.

Online yayın platformu, başarılı kariyerine rağmen şanssız aşklar yaşayan Mindy Lahiri'nin maceralarını izlediğimiz The Mindy Project'e geçtiğimiz günlerde altıncı ve final sezonu onayını vermişti.

"The Path" 2. sezon fragmanı:

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin