The Punisher kadrosuna ilk bakış

Aktör Daniel Webber, rol alacağı The Punisher dizisinin kadrosuyla fotoğraf paylaştı.

Berfu Özlen
21 Aralık 2016 - 14:05
Magazin

Marvel'in Netflix'te yayınlanacak yeni dizisi The Punisher için oyuncu kadrosu bir araya geldi. Aktör Daniel Webber'in kişisel Instagram hesabında paylaşıp daha sonra sildiği fotoğrafta, kadro kostümsüz olarak görülüyor.

Marvel'in The Punisher dizisinde Lewis Walcott isimli genç bir savaş gazisini canlandıracak olan Daniel Webber, Instagram hesabında paylaştığı fotoğrafın altına "Punisher takımına hoşgeldiniz." yazdı.

Kadro karakterlerinin kostümlerini giymemiş olsa da dizi ile ilgili aklımızda genel bir resim oluşturdu diyebiliriz.

16-12/21/kk.jpg

Kadroda kimler var?

Fotoğrafta olan oyuncular soldan sağa olacak şekilde; Jason R Moore (Curtis Hoyle), Michael Nathanson (Sam Stein), Daniel Webber, Amber Rose Revah (Dinah Madani), Ebon Moss-Bachrach (Micro), Jaime Ray Newman (Sarah Lieberman), Jon Bernthal (Frank Castle), Deborah Ann Woll (Karen Page) ve Ben Barnes (Billy Russo).

The Punisher yeni sezonun sonlarına doğru Netflix'te yayınlanmaya başlayacak.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin