The Punisher'dan ilk resmi uzun fragman paylaşıldı!

Netflix'in altıncı Marvel dizisi olarak merakla beklenen "The Punisher"den ilk resmi fragman paylaşıldı.

Volkan Küçükel
21 Eylül 2017 - 08:54
Gündem

"Gerçekler verilmez, alınır..."

THE PUNISHER'DA FRANK İNTİKAM İÇİN DÖNÜYOR!

Daredevil, Jessica Jones, Luke Cage, Iron Fist ve The Defenders'ın ardından Netflix'in altıncı Marvel dizisi olarak merakla beklenen "The Punisher"den ilk resmi fragman paylaşıldı.

Yaklaşık 2:30 dakika süreli fragmanın başları Frank'in ailesinin öldürülmeden önceki anılarına dokunaklı bir bakış atarken, ilerleyen saniyelerle birlikte bu sahneler yerini intikam, sertlik ve kan dolu sahnelere bırakıyor.

THE PUNISHER 1. SEZON NE ZAMAN?

Fragmanın sonunda dizinin resmi başlangıç tarihini yine öğrenemiyoruz. Ancak dizinin ilk sezonunu bu yıl içinde izleyeceğimizi biliyoruz.

17-09/21/dizi-punisher.jpg

"THE PUNISHER" KONUSU

The Punisher'ın hikayesine kısaca bakacak olursak;

Frank Castle (Jon Bernthal), karısının ve çocuklarının ölümünden sorumlu olanlardan intikamını aldıktan sonra New York'un yeraltı dünyasında çok daha derinlere uzanan bir komployu gün yüzüne çıkarır.

Artık şehrin her köşesinde "The Punisher (Cezalandırıcı)" olarak nam salan Frank Castle, yalnızca kendi ailesini değil çok sayıda insanı etkileyen adaletsizlikler hakkındaki gerçekleri ortaya çıkarmalıdır.

THE PUNISHER OYUNCU KADROSU

Dizinin oyuncu kadrosunda Jon Bernthal dışında Ebon Moss-Bachrach (Girls, The Lake House), Deborah Ann Woll (Marvel's Daredevil, True Blood), Ben Barnes (Westworld, The Chronicles of Narnia), Amber Rose Revah (Emerald City, Indian Summers), Michael Nathanson (The Knick, Wolf of Wall Street), Jaime Ray Newman (Bates Motel), Jason R. Moore (A Lonely Place for Dying), Daniel Webber (11.22.63) ve Paul Schulze (Nurse Jackie) gibi isimler rol alıyor.

17-09/21/the-punisher-2.jpeg

Marvel Television ve ABC Studios ortak yapımcılığında hazırlanan The Punisher'ın yürütücü yapımcı kadrosunda showrunner Steve Lightfoot (Hannibal), Jim Chory (Marvel's The Defenders) ve Marvel Televizyon Birimi Başkanı Jeph Loeb (Marvel's The Defenders) bulunuyor.

"Marvel's The Punisher" Resmi Fragman:

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin