The Punisher'ın muhteşem fragmanı yayınlandı! Netflix Nasıl İzlenir? Netflix nedir?

Netflix adına ABD Studios ve Marvel Television işbirliğinde hayata geçirilecek dizi Marvel’s The Punisher'ın muhteşem fragmanı yayınlandı! Dizinin fragmanı izleyenleri büyüledi.

Berfu Gürle
19 Ekim 2017 - 18:32
İptal - Onay

Marvel’s The Punisher'ın muhteşem fragmanı yayınlandı. Nefes kesen fragmanı ile bu sezona bomba gibi girecek suç, savaş, gerilim dizisi yakında Netflix'te yayınlacak. Dizinin sorumlusu Steve Lightfoot, Jim Chory ve Marvel’ın Televizyon Birimi Başkanı olan Jeph Loeb’in yardımcı yapımcılığını üstlendiği dizi Marvel’s The Punisher, Netflix adına ABD Studios ve Marvel Television işbirliğiyle geliyor.

Marvel’s The Punisher oyuncu kadrosunda Ebon Moss-Bachrach, Deborah Ann Woll, Ben Barnes, Amber Rose Revah, Micheal Nathanson, Jaime Ray Newman, Jason R Moore, Daniel Webber ve Paul Schulze yer alıyor.

17-10/19/marvels-the-punisher.JPG

Marvel’s The Punisher ne zaman yayınlanacak?

Dizi 17 Kasım 2017 tarihinde Netflix'te başlıyor.

Marvel’s The Punisher fragmanı

Marvel’s The Punisher konusu

Ailesinin ölümünden sonra intikam peşine düşen Frank Castle, New York'un yeraltı dünyasından bir komployu gün yüzüne çıkmasını sağlar. Şehirde artık 'The Punisher' olarak tanınan Frank Castle, sadece karısı ve çocuklarının değil birçok insanı etkileyen adaletsizlikleri ortaya çıkarmalıdır.

Netflix Nasıl İzlenir? Netflix nedir?

Netflix, 125 milyon saatten fazla dizi ve film izlenilen, orijinal belgesel ve sinema filmleri sunan dünyanın internet televizyon ağıdır. İnternete bağlı oldukları her ortamda dizi izleyebildikleri bu platforma üye olmak gerekiyor. İlk ay ücretsiz olan üyelik hizmetini ayda 15.99 TL'den başlayan fiyatlarla sağlayabilirsiniz.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin