The Real O'Neals yaratıcılarından ABC'ye yeni bir aile komedisi geliyor!

The Real O'Neals yaratıcılarından ABC'ye yeni bir aile komedisi geliyor! The Real O'Neals ortak yaratıcısı Casey Johson, David Windsor ve yazar Rob Sudduth üçlüsü ABC kanalı için yeni bir komedi dizisi hazırlıyor.

Volkan Küçükel
29 Ağustos 2017 - 01:39
Gündem

The Real O'Neals ortak yaratıcısı Casey Johnson, David Windsor ve yazar Rob Sudduth üçlüsü ABC kanalı için yeni bir komedi dizisi hazırlıyor.

Amerika'da yaşayan Meksikalı bir aile üzerine odaklanan hikayeye sahip dizinin senaryosunu Johnson ve Windsor ikilisinin nezaretinde Rob Sudduth kaleme alıyor.

DİZİNİN HİKAYESİ

Henüz ismi netleşmeyen çok nesilli aile komedisi; kocası ve oğluyla birlikte Teksas'ın kalbindeki Meksika-Amerikalı ailesinin yanına geri dönen ve burada ailesinin kökleri eskiye dayanan gelenekleriyle yaşamak zorunda kalan bir adamı merkezine alıyor.

17-08/29/casey-johnson-david-windsor.jpg

Dizinin yarı otobiyografik özellikte bir proje olduğunu söylemek mümkün. Senarist Sudduth, Texas'ta Latin kökenli bir ailenin yanında doğup yetişip The Young and the Restless'ın uzun süreli aktörü Greg Rikaart ile evlenmiş, ikili taşıyıcı annelik sonucunda bir de erkek evlat edinmişti.

PROJENİN ARKASINDAKİ İSİMLER VE İŞLERİ

ABC komedisi The Real O'Neals'ın da yapım şirketi olan ABC Studios yapımcılığında hazırlanacak dizide Johnson ve Windsor ikilisi Sudduth ile birlikte yürütücü yapımcılık görevini üstlenecek.

ABC Studios ile olan genel anlaşmaları çerçevesinde birçok projede görev yapan Johnson ve Windsor ikilisi aynı kanalda iki sezon boyunca ekranlara gelen The Real O'Neals'ın ortak yaratıcı ve yürütücü yapımcılığını üstlenmişti.

17-08/29/greg-rikkart-robert-sudduth.jpg

İkili ayrıca ABC'nin Galavant ve Don’t Trust The B—- In Apt. 23 dizilerinin kadrosunda yürütücü yapımcı olarak bulunmuştu.

Oyunculuktan yazarlığa evrilen Sudduth ise kariyerinde Telenovela, GCB, The New Normal, The Crazy Ones ve Red Band Society gibi çeşitli dizilerde yazarlık yaptı.

17-08/29/the-real-oneals.jpg

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin