The Resident 1. sezon ne zaman başlıyor?

Fox'un sezon ortası dizilerinden The Resident'ın başlangıç tarihi belli oldu.

Volkan Küçükel
22 Kasım 2017 - 00:43
Gündem

Fox'un duyurduğu sezon ortası dönem takvimine göre kanalın merakla beklenen medikal türdeki dizisi "The Resident"ın başlangıç tarihi belli oldu.

THE RESIDENT DİZİSİ NE ZAMAN BAŞLIYOR?

Buna göre; Amy Holden Jones, Hayley Schore ve Roshan Seth üçlüsünce senaryosu kaleme alınan The Resident 21 Ocak Pazar akşamı (10 pm) NFC Championship maçının hemen ardından özel bir prömiyer yayınıyla izleyicilerin karşısına çıkacak.

Dizi, bu yayınının hemen ardından 22 Ocak Pazartesi günü kendi yayın günü ve saat dilimine geçerek bundan sonra Pazartesi günleri ekrana gelmeye devam edecek.

"THE RESIDENT" KONUSU

Yürütücü yapımcılığını Antoine Fuqua ve pilot bölüm yönetmenliğini Phillip Noyce'un üstlendiği The Resident'ın hikayesi şöyle:

17-11/22/the-resident-yeni-dizi.jpg

Mesleki kariyerinde başarılı olmayı hedefleyen idealist genç bir doktor Devon Pravesh (Manish Dayal), kendini beğenmiş, popüler ve keskin zekalı Conrad Hawkins'in (Matt Czuchry) gözetimi altında Kings County Hospital'daki ilk gününe başlar.

Modern tıbbın iyi ve kötü yanlarının yansıtılacağı dizide bir yandan doktorların yaşam kurtarma mücadelelerini, bir yandan da günlük yaşamlarını ve koşuşturmalarını izleyeceğiz.

OYUNCU KADROSUNDA KİMLER VAR?

Matt Czuchry, Manish Dayal dışında Emily VanCamp, Moran Atias, Merrin Dungey, Shaunette Renée Wilson, Melina Kanakaredes ve Bruce Greenwood gibi isimler de oyuncu kadrosunda bulunuyor.

Todd Harthan, Amy Holden Jones, Rob Corn, Antoine Fuqua, David Boorstein, Oly Obst ve pilot bölüm yönetmenliğini de üstlenen Phillip Noyce dizinin yürütücü yapımcı kadrosunu oluşturan isimler.

"The Resident" fragman:

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin