The Resident dizisine The Flash'tan transfer!

Fox'un 2017/18 sezonu için ekranlara getirmeye hazırladığı medikal draması The Resident'ın oyuncu kadrosuna The Flash'tan bir takviye geldi.

Volkan Küçükel
07 Eylül 2017 - 23:13
Gündem

Fox'un 2017/18 sezonu için ekranlara getirmeye hazırladığı medikal draması "The Resident"ın oyuncu kadrosuna The Flash'tan bir takviye geldi.

THE FLASH'IN JESSE QUICK'İ THE RESIDENT'TA!

Son dönemde The CW'nun süper kahraman temalı dizilerinden The Flash'ta Jesse Wells/Jesse Quick karakteriyle izlediğimiz genç aktris Violett Beane, The Resident'ın kadrosuna kilit ve tekrar eden bir rolle dahil oldu.

17-09/07/jesse_quick_violett_beane.jpg

"THE RESIDENT" KONUSU

Amy Holden Jones, Hayley Schore ve Roshan Seth üçlüsünün senaryosunu kaleme alıp; yürütücü yapımcılığını Antoine Fuqua ve pilot bölüm yönetmenliğini Phillip Noyce'un üstlendiği The Resident'ın hikayesi kısaca şöyle:

Mesleki kariyerinde başarılı olmayı hedefleyen idealist genç bir doktor Devon Pravesh (Manish Dayal), kendini beğenmiş, popüler ve keskin zekalı Conrad Hawkins'in (Matt Czuchry) gözetimi altında Kings County Hospital'daki ilk gününe başlar.

Modern tıbbın iyi ve kötü yanlarının yansıtılacağı dizide bir yandan doktorların yaşam kurtarma mücadelelerini, bir yandan da günlük yaşamlarını ve koşuşturmalarını izleyeceğiz.

BEANE'İN ROLÜNÜN DETAYLARI

Violett Beane dizide Dr. Conrad Hawkins (Matt Czuchry) ve Dr. Devon Pravesh'ın (Manish Dayal) gözetimi altında tedavi gören kanser hastası Lily Kendall karakterine hayat verecek. Nişanlısı tarafından terk edilmiş ve evinden uzaktaki Lily'nin hastane personeli üzerinde önemli etkileri olacaktır.

17-09/07/the-flash-dizisi.jpg

Ünlü onkolog Dr. Lane Hunter (Melina Kanakaredes) tarafından gerçekleştirilen tedavisinin seyri hikayenin gelişiminde önemli bir anahtar rol üstlenecek.

21 yaşındaki aktris Violett Beane en iyi olarak The Flash dizisindeki Jesse Quick rolüyle biliniyor. Blumhouse Productions'ın korku-gerilim türündeki yeni filmi Truth or Dare'de de karşımıza çıkacak oyuncu ayrıca Chicago P.D. (Maya Collins) ve The Leftovers (Taylor) gibi dizilerde konuk oyuncu olarak yer aldı.

The Resident sezon ortası dönemde Fox ekranlarında izleyicilerle buluşmaya başlayacak.

17-09/07/the-resident-fox.jpg

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin