The Resident dizisinin oyuncu kadrosu genişliyor!

Fox kanalının sezon ortası dönemde ekranlara gelmeye başlayacak yeni dizisi The Resident'ın oyuncu kadrosuna Jocko Sims katıldı.

Volkan Küçükel
12 Kasım 2017 - 23:50
Gündem

Fox'un sezon ortası dönemde ekranlara getirmeyi planladığı yeni hastane dizisi "The Resident"ın oyuncu kadrosu genişliyor.

Son dönemde The Last Ship'te izlediğimiz aktör Jocko Sims tekrar eden bir rolle dizinin ilk sezon oyuncu kadrosuna dahil olan en yeni isim oldu.

17-11/13/jocko-sims.jpg

"THE RESIDENT" KONUSU

Amy Holden Jones, Hayley Schore ve Roshan Seth üçlüsünce senaryosu kaleme alınan; yürütücü yapımcılığını Antoine Fuqua ve pilot bölüm yönetmenliğini ise Phillip Noyce'un üstlendiği The Resident'ın konusu şöyle:

Mesleki kariyerinde başarılı olmayı hedefleyen idealist genç bir doktor Devon Pravesh (Manish Dayal), kendini beğenmiş, popüler ve keskin zekalı Conrad Hawkins'in (Matt Czuchry) gözetimi altında Kings County Hospital'daki ilk gününe başlar.

Modern tıbbın iyi ve kötü yanlarının yansıtılacağı dizide bir yandan doktorların yaşam kurtarma mücadelelerini, bir yandan da günlük yaşamlarını ve koşuşturmalarını izleyeceğiz.

THE RESIDENT OYUNCU KADROSUNDA KİMLER VAR?

Matt Czuchry, Emily VanCamp, Manish Dayal, Moran Atias, Merrin Dungey ve Shaunette Renée Wilson ile birlikte Melina Kanakaredes ve Bruce Greenwood dizinin oyuncu kadrosunu oluşturan isimler.

17-11/13/the-resident-dizisi.jpg

SIMS'İN ROLÜNÜN DETAYLARI

Kadroya yeni katılan Sims ise kendinden çok emin ve denetleyici bir karaktere sahip dahiliye uzmanı Dr. Ben Wilmot karakterine hayat verecek. Ben, on yıl süren bir tıbbi gizemi çözebilmek ümidiyle bir hasta üzerine ciddi bir şekilde yoğunlaşmıştır.

TNT'nin aksiyon dizisi The Last Ship'te Carlton Burk karakteriyle izlediğimiz Sims ayrıca Masters Of Sex ( Robert Franklin) ve Castle (Matt Hendricks) gibi dizilerde tekrar eden rollerle yer alırken yakın dönemde Showtime'ın I'm Dying Up Here dizisine konuk oldu. Aktör ayrıca Dawn of the Planet of the Apes ve Dreamgirls gibi çeşitli filmlerde boy gösterdi.

The Resident, sezon ortası dönemde Fox ekranlarında izleyicilerle buluşacak.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin