The Romanoffs dizisinin oyuncu kadrosu göz dolduruyor!

The Romanoffs'un oyuncu kadrosunun kalitesi her yeni oyuncu kadrosu haberiyle birlikte iyice dikkat çekici seviyeye yükseliyor. Diziye altı yeni oyuncu daha dahil oldu.

Volkan Küçükel
16 Eylül 2017 - 00:07
Gündem

Senelerce ödüllere ambargo koyan Mad Men dizisinin yaratıcısı Matthew Weiner'ın merak uyandıran yeni dizi projesi "The Romanoffs"un oyuncu kadrosunun kalitesi her yeni oyuncu kadrosu haberiyle birlikte iyice dikkat çekici seviyeye yükseliyor.

THE ROMANOFFS DİZİSİNE 6 YENİ TAKVİYE!

Online yayın platformu Amazon ve The Weinstein Company ortaklığında hazırlanan dizinin oyuncu kadrosuna katılan yeni isimler şöyle:

- Corey Stoll (The Strain),
- Grammy ödüllü Andrew Rannells (Girls),
- Mike Doyle (Odd Mom Out),
- JJ Feild (Turn: Washington's Spies),
- Janet Montgomery (Salem)
- Emmy ve Altın Küre adayı Paul Reiser (Red Oaks, Mad About You).

17-09/16/the-romanoff-kadro.jpg

"THE ROMANOFFS" KONUSU

Hikayesi; 1613'ten 1917 Şubat Devrimi'ne kadarki süreçte Rusya'yı yöneten son hanedan olarak bilinen Rus kraliyet ailesinin torunları olduğuna inanan insanlara odaklanacak olup her bir bölümü farklı hikaye ve karakterler barındıracak The Romanoffs'un oyuncu kadrosuna daha önceden Isabelle Huppert, Marthe Keller, Aaron Eckhart, Christina Hendricks, John Slattery, Jack Huston ve Amanda Peet gibi yıldız isimler dahil olmuştu.

17-09/16/the-romanoffs-1505509395.jpg

Weiner'ın senarist, yönetmen ve yürütücü yapımcı olarak dümene geçtiği projede tüm bölümler kendisi tarafından yönetilecek.

Senarist ve yürütücü yapımcı kadrosunda Semi Chellas (Mad Men) da bulunuyor. Kriss Turner Towner (The Bernie Mac Show), Blake McCormick (Mad Men) ve Kathy Ciric (Z: The Beginning of Everything) ise yapımcı kadrosunda bulunan diğer isimler.

THE ROMANOFFS'UN 1. SEZONU NE ZAMAN BAŞLAYACAK?

The Romanoffs'un önümüzdeki yıl içinde Amazon Prime Video takipçileriyle buluşmaya başlaması planlanıyor. Dizinin ilk sezonunun sekiz bölümden oluşacağını da hatırlatalım.

17-09/16/the-romanoffs-oyuncu-kadrosunda-kimler-var.jpg

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin