The Royals 4. sezon onayını aldı

Yayıncı kablolu kanal E!'nin resmi duyurusuna göre Elizabeth Hurley'in başrolde yer aldığı The Royals dizisi 4. sezon onayını aldı.

"The Royals" takipçilerine müjde! Beklenen yeni sezon onayı geldi!

"THE ROYALS" İLE BİR SEZON DAHA!

Yayıncı kablolu kanal E!'nin resmi duyurusuna göre Elizabeth Hurley'in başrolde yer aldığı drama 4. sezon onayını aldı.

Dizinin yeni sezonu tıpkı ilk iki sezon gibi 10 bölümden oluşacak.

Böylelikle yeni sezon onayı, üçüncü sezon finalinin yayınına günler kala gelmiş oldu. Üçüncü sezon finali 19 Şubat Pazar akşamı ekranlarda olacak.

E! Entertainment Başkanı Adam Stotsky yaptığı açıklamada "Dördüncü sezonda kraliyet ailesini ne gibi skandalların beklediği ve dinamiklerinin nasıl gelişeceğini görmek için heyecanlıyız" ifadelerini kullanırken; dizinin yaratıcısı Mark Schwahn ise yazar, oyuncu kadrosu ve tüm ekip olarak bu diziyi yapmayı sevdiklerini, dizinin hayranlarıyla buluşmaya devam edecekleri için sevinçli olduklarını belirtti.

17-02/17/the-royals-2.jpg

"THE ROYALS" KONUSU

Asi bir prenses, romantik bir prens, kontrolcü bir kraliçe ve merhametli bir kral... Günümüz Londra'sında kurmaca bir kraliyet ailesinin başından geçenleri anlatan dizide, Elizabeth Hurley Kraliçe rolünde karşımıza çıkıyor ve taht kavgalarını, aile komplolarını izliyoruz.

Üçüncü sezonunda 1.1 milyon izleyici ortalaması yakalayan dizi sosyal medyada da en çok konuşulan diziler arasında yer alıyor.

Lionsgate ve Universal Cable Productions ortak yapımcılığında hazırlanan The Royals'ın oyuncu kadrosunda Elizabeth Hurley, William Moseley, Alexandra Park, Jake Maskall, Tom Austen, Genevieve Gaunt, Rocky Marshall, Victoria Ekanoye, Andrew Cooper ve Max Brown gibi isimler yer alıyor.

'The Royals' 3. sezon 10. bölüm fragmanı:

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin