The Simpsons'ta sürpriz ayrılık!

The Simpsons hayranlarını üzecek gelişme...

resim yok
14 Mayıs 2015 - 13:20
Magazin

The Simpsons (Simpsonlar) dizisinden beklenmedik bir ayrılık haberi geldi!
.
Amerikan kültürünü, toplumunu, televizyonunu ve farklı insanlık hallerini hicvetmesiye bilinen animasyon dizisi The Simpsons'ta Harry Shearer sürprizi...
.
İşte detaylar:
 

AYRILIYOR

Dizide Mr Burns ve Ned Flanders karakterlerine sesiyle hayat veren Harry Shearer projeden ayrılacağını duyurdu.
.
Dizinin yapımcıları ile gerçekleştirilen görüşmelerde 'başka işlerle de ilgilenebilmesi adına istediği özgürlüğü' elde edemeyen ve bu nedenle anlaşma sağlayamayan Shearer yeni sezonlar için ekipten ayrılıyor.
 

TWITTER'DAN PAYLAŞIMLAR

Shearer'ın Twitter hesabında paylaştığı üzere yapımcı James L. Brooks'un avukatı konuyla ilgili;
.
''Dizi devam ediyor. Harry artık bu şovun bir parçası olmayacak, kendisi için en iyisini diliyoruz.'' ifadelerinde bulundu.
 

FANLARA TEŞEKKÜR

Seslendirme sanatçısı Twitter hesabından ayrıca tüm Simpsons fanlarına destekleri için teşekkür etti.
.
Bununla birlikte Shearer'ın ayrılığı her şeyin sonu olmayabilir. Uzlaşmaya varabilmeleri için iki taraf için de hala vakit var.
.
Mr Burns ve Ned Flanders gibi dizinin ikonik karakterlerini seslendiren ve 1989 senesinden bu yana ekipte yer alan Shearer ayrıca Reverend Lovejoy, Principal Skinner ve Kent Brockman'ı da seslendirdi.
 

YENİ SEZONLARDA HANGİ İSİMLER DEVAM EDİYOR?

The Simpsons hatırlanacağı üzere geçtiğimiz günlerde kanaldan 27 ve 28. sezon için yeni sezon onayı almıştı.
.
Dan Castellaneta, Julie Kavner, Nancy Cartwright, Yeardley Smith ve Hank Azaria gibi isimler yeni sezonlar için yapımcılarla anlaşma sağladı. 
.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin