The Slap'e iki ünlü oyuncu daha katıldı!

Dizinin oyuncu kadrosuna iki isim daha katıldı.

resim yok
10 Eylül 2014 - 16:57
Magazin

Brothers & Sisters'ın yaratıcı ismi Jon Robin Baitz'in NBC kanalı için senaryosunu kaleme aldığı mini seri 'The Slap'ın hazırlıkları sürerken projeyle ilgili oyuncu kadrosu haberleri de gelmeye devam ediyor.

Dizinin oyuncu kadrosuna iki isim daha katıldı.

İşte detaylar:

 

İKİ İSİM DAHA

Avustralya mini dizisi The Slap'in Amerikan versiyonu olacak dizinin oyuncu kadrosuna Zachary Quinto ve Brian Cox da katıldı.

 

KARAKTER DETAYLARI

Peki oyuncuları dizde hangi karakterleri canlandırırken göreceğiz?

 

* Quinto dizide 15 yaşında oğlu olan evli bir aile babası Harry karakterinene hayat verirken,

 

* Brian Cox ise Manolis isminde iyi huylu bir aile reisini canlandıracak.

 

KARİYERLERİ

Son dönemde özellikle FX'in korku dizisi American Horror Story'deki rolüyle anımsayacağımız Zachary Quinto'yu ayrıca unutulmaz dizilerden Heroes'taki Sylar karkateriyle biliyoruz.[reklam]

68 yaşındaki tecrübeli oyuncu Cox'u ise birçok dizi ve filmden tanıyoruz.

 

OYUNCU KADROSU ŞEKİLLENİYOR

The Slap'in Amerikan verisyonunun oyuncu kadrosuna daha önceden katılan isimler ise Peter Sarsgaard ve Mary-Louise Parker olmuştu.

 

ROMANA DAYANIYOR

2011 senesinde ekranlara gelen ve sekiz bölüm süren Avustralya dizisi The Slap, Avustralyalı yazar Christos Tsiolkas'ın romanına dayalı olarak hazırlanmıştı.

Jon Robin Baitz'in senaryosunu kaleme aldığı uyarlama projede yönetmenliği ise Lisa Cholodenko (The Kids Are All Right) üstleniyor.


 

'MYSTERY GIRLS'ÜN GELECEĞİ BELLİ OLDU!

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin