The Strain 4. ve final sezonu onayını aldı

The Strain, dördüncü sezon onayını aldı. Dördüncü sezonun aynı zamanda dizinin final sezonu olacağı da belirtildi.

Ve The Strain'in ne zaman biteceği artık belli.

Yayıncı kanaldan yapılan açıklamayla FX'in üçüncü sezonu devam etmekte olan gerilim dizisinin geleceği belli oldu. Dizi fanları bu habere bir yandan sevinecek bir yandan da üzülecek!

DİZİYE SON ONAY VERİLDİ!

Kablolu televizyon kanalından yapılan açıklamaya göre The Strain, dördüncü sezon onayını aldı. Ancak dördüncü sezonun aynı zamanda dizinin final sezonu olacağı da belirtildi.

4. SEZON DETAYLARI

Üçüncü sezonun yayınının ortalarına gelindiği şu günlerde gelen bu final sezonu onayı haberine göre, son sezon 2017 senesi içinde FX ekranlarında izleyicileriyle buluşacak. Yeni sezonun bölüm sayısı konusunda henüz bir detay verilmiş değil.

FX Networks adına konuyla ilgili açıklamalarda bulunan Nick Grad ve Eric Schrier "Carlton Cuse, Guillermo del Toro, Chuck Hogan ve yaratıcı ekiplerine, fantastik oyuncu kadrosuna The Strain'in üç heyecan dolu sezonunu bizlere izlettirdileri için içtenlikle teşekkür ediyoruz" ifadelerini kullandılar.

Cuse ise aslında orijinal planlarının diziyi üç sezon sonunda bitirmek olduğunu ancak hikayeyi anlattıkça maceranın daha genişlediğini gördüklerini, üçüncü sezon hikayesini yazmayı bitirdiklerinde kendisinin, Guillermo ve Chuck'ın hikayeyi gözden geçirdiğini ve en iyi formulün hikayeyi bir sezon daha devam ettirmek olduğuna karar verdiklerini söyledi.

16-09/28/the-strain-2.jpg

Dördüncü sezon için harika planları olduğunu belirten Cuse, görüşlerini destekleyen yayıncı kanal FX'e teşekkürlerini iletirken diziyi kendi takvim ve planlarına uygun olarak bitirecek olmaktan dolayı büyük bir mutluluk duyduğunu dile getirdi.

Corey Stoll, David Bradley, Kevin Durand, Jonathan Hyde, Richard Sammel, Natalie Brown, Miguel Gomez, Max Charles, Ruta Gedmintas, Rupert Penry-Jones, Samantha Mathis ve Joaquin Cosio gibi isimleri oyuncu kadrosunda bulunduran dizi 30 Ekim tarihinde üçüncü sezonunu noktalayacak.

3. SEZON SÜRÜYOR

Dizi, 02 Ekim'de 'The Battle of Central Park' isimli sezonun altıncı bölümüyle kaldığı yerden devam edecek.

'The Strain' 3. sezon 6. bölüm fragmanı:

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin