The Strain'e resmi 2. sezon onayı geldi!

Yeni sezon onayı ve ikinci sezonun ilk detayları ise şöyle:

resim yok
20 Ağustos 2014 - 14:48
İptal - Onay

Son dönemin popüler vampir, zombi, cadı gibi doğaüstü temalı dizilerine farklı bir bakış açısı getiren ve televizyon dizi sektöründe vampir janrasını yeniden yazacağı iddiasıyla yayın hayatına başlayan 'The Strain' bu iddiasının ilk meyvelerini toplamaya başlamış gözüküyor.

 

RESMİ ONAY GELDİ!

Usta isim Guillermo del Toro imzalı The Strain, yayıncı kablolu kanal FX'ten 2. sezon onayını resmi olarak aldı.

Yeni sezon onayı ve ikinci sezonun ilk detayları ise şöyle:

 

YENİ SEZON DETAYLARI

- Corey Stoll (House of Cards, Midnight in Paris, Salt), Sean Astin (The Lord of the Rings Triology) ve David Bradley gibi isimlerin oyuncu kadrosunda yer aldığı dizinin ikinci sezonu için 13 bölümlük sipariş verildi. Dizinin devam etmekte olan ilk sezonu da 13 bölümden oluşmakta.

- Guillermo Del Toro'nun Chuck Hogan ile birlikte kaleme aldığı aynı isimli üçlemeden ekranlara uyarlanan The Strain'in yeni sezon bölümleri 2015 senesinin yaz döneminde izleyicilerle buluşacak.

- İkinci sezon çekimlerine önümüzdeki Kasım ayı içinde başlanması planlanıyor.

 

KANAL CEO'SU KONUŞTU

FX CEO'su John Landgraf konuyla ilgili yaptığı açıklamada:[reklam]

''Türüne az rastlanan televizyon şovumuzun, giderek kalabalıklaşan bu pazarda yaratıcı ve ticari bir hit gösteriye dönüşmesi bizler için heyecan verici.

Carlton, Guillermo ve Chuck Hogan üçlüsü bu epik hikayeyi anlatma ihtiyacı duydukça The Strain'in nerelere gideceğini görmek konusunda sabırsızlanıyoruz.''

 

GİZEMLİ SALGIN HİKAYESİ

The Strain'de New York City'de yaşayan Dr. Ephraim Goodweather ve ekibinin bir kaza sonucu tüm şehre yayılan gizemli bir virüs salgınını araştırmak için göreve çağrılmasının ardından gelişen olayları izliyoruz. Vampirlerin yarattığı ölümcül gerilim arttıkça Dr. Eph, ekibi ve bir grup New York'lu insanlığın kaderi için mücadele etmek zorunda kalıyor.

 

SEZON SÜRÜYOR

Bir yandan da The Strain'in ilk sezon ekran macerası tüm heyecanıyla sürüyor. Dizi, 24 Ağustos Pazar akşamı 'For Services Rendered' isimli bölümle FX ekranlarında kaldığı yerden devam edecek.

 

 

'RECTIFY'NİN 3. SEZONU OLACAK MI? DETAYLAR BURADA!

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin