'The Talented Mr Ripley' dizi oluyor!

The Talented Mr Ripley, bu kez roman sayfalarından televizyon ekranlarına geçiş yapmaya hazırlanıyor.

resim yok
29 Mayıs 2015 - 14:16
Magazin

The Talented Mr Ripley (Yetenekli Bay Ripley) televizyon ekranlarına uyarlanıyor!
.
The Talented Mr Ripley, bu kez roman sayfalarından televizyon ekranlarına geçiş yapmaya hazırlanıyor.
 

PROJE GELİŞTİRİLME AŞAMASINDA

Patricia Highsmith'in 1955'de yazmış olduğu psikolojik gerilim türündeki romanın televizyon dizisi olarak hazırlanması projesinde Endemol Shine ile birlikte yapım şirketi Television 360 ve yayıncı Diogenes ortak bir çalışma içine girdiler.
 

YAPIMCI KADROSU

The Hollywood Reporter'ın haberine göre, Game of Thrones yapımcılarından Guymon Casady ve Benjamin Forkner (The Gallows,Good People) ikilisi uygulayıcı yapımcı olarak projeye adını yazdıran isimler oldu. Diogenes'tan Philipp Keel'in de bu ikiliye destek verdiğini belirtelim.
.
Projeyi şekillendirme çalışmalarına girişen ikili, projeyi yapım şirketlerine sunmadan önce ilk etapta piyasada saygın bir yeri olan önemli bir baş yazar arayışına girdi.
.
 

BEŞ KİTABIN KAHRAMANI

İlk romanla bizlere tanıtılan büyüleyici psikopat Tom Ripley karakteri sonrasında Ripley Under Ground (1970), Ripley's Game (1974), The Boy Who Followed Ripley (1980) ve Ripley Under Water (1991) kitaplarının da ana kahramanı olmuştu.
 

DİZİNİN HİKAYESİ...

Dizinin hikayesi işte bu roman serisinden ilham alınarak senaryoya dökülecek.
 

ÖNCEKİ UYARLAMALARI

Dünya çapında ilgi çeken bu roman karakteri, sonrasında birçok kez beyazperdeye aktarılmıştı. 
 
Son olarak Matt Damon, Jude Law, Gwyneth Paltrow gibi ünlü isimlerin yer aldığı bir oyuncu kadrosuna sahip 1999 yapımı filmle beyazperdeye uyarlanan The Talented Mr Ripley'in Alain Delon (Ripley) ve Maurice Ronet'lı (Greenleaf) 1960 tarihli Purple Noon isimli uyarlaması da en bilinenler arasında yer alır... Diziler.com ekibi olarak projeyle ilgili gelişmeleri aktarmaya devam edeceğiz.
.
'DEADBEAT'E 3. SEZON ONAYI ÇIKTI! DETAYLAR!

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin