The Tick 1. sezonun kalan bölümleri ne zaman? Yeni fragman geldi!

Online yayın platformu Amazon, süper kahraman temalı komedi dizisi The Tick'in 1. sezonunun devamının takipçileriyle ne zaman buluşacağını duyurdu.

Volkan Küçükel
07 Ekim 2017 - 22:13
Gündem

İlk olarak 1986 yılında New England Comics tarafından yayımlanan Ben Edlund imzalı aynı isimdeki çizgi romandan uyarlanan Amazon dizisi "The Tick"in yaz döneminde başlayan ilk sezon serüveni henüz bitmiş değil!

THE TICK 1. SEZONUN DEVAMI GELİYOR!

Amazon, süper kahraman temalı komedi dizisinin 1. sezonunun devamının ne zaman takipçileriyle buluşacağını duyururken ayrıca yeni bölümler için bir fragman ve poster paylaştı. Posteri aşağıda, fragmanı ise haberimizin sonunda görebilirsiniz.

17-10/07/the-tick-1-sezon-2-kisim-posteri.jpg

Ağustos ayı içinde ilk 6 bölümü Amazon abonelerine sunulan ilk sezonun kalan 6 bölümü 23 Şubat 2018'de izleyicilerle buluşacak. Böylelikle 12 bölümlük ilk sezon tamamlanmış olacak.

"THE TICK" KONUSU

Amazon ve Sony Pictures Televison ortak yapımcılığında hazırlanan The Tick; bir muhasebecinin, şehrinin kötü bir küresel süper güç tarafından ele geçirildiğini keşfetmesi ve bu komployu ortaya çıkarmaya çalışırken mavi renkli giyimli ilginç bir süper kahramanla karşılaşıp onunla müttefik olması çerçevesinde gelişen olayları anlatıyor.

17-10/07/the-tick-amazon.jpg

THE TICK OYUNCU KADROSU

Peter Serafinowicz ve Griffin Newman ikilisinin başrolleri paylaştığı dizinin oyuncu kadrosunda Valorie Curry, Brendan Hines, Yara Martinez, Scott Speiser, Michael Cerveris, John Pirkis ve Alan Tudyk gibi isimler de yer alıyor.

Ben Edlund, Barry Josephson ve David Fury üçlüsü ise projenin yürütücü yapımcılığını üstlenen isimler.

"The Tick" 1. sezon 2. Kısım Fragmanı:

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin