The Vampire Diaries'ın final sezonuyla dönüşü ne kadar ilgi gördü?

The Vampire Diaries, 8. ve final sezonunun ilk bölümü 'Hello Brother' ile geride bıraktığımız Cuma akşamı The CW izleyicilerle buluştu.

Volkan Küçükel
23 Ekim 2016 - 14:16
Reyting

The Vampire Diaries'ın final sezonu sonunda başladı!

SONA YAKLAŞIRKEN...

L. J. Smith'in popüler kitap serisine dayanarak Kevin Williamson ve Julie Plec tarafından ekranlara uyarlanan doğaüstü temalı dizi, 8. ve final sezonunun ilk bölümü 'Hello Brother' ile geride bıraktığımız Cuma akşamı The CW izleyicilerle buluştu.

The Vampire Diaries'ın, aldığı reytinglerle kanalın en çok izlenen dizisi olduğu günler çok eski zamanlar değildi. O günler belki eskide kaldı ancak dizi, düşen izlenme oranları nedeniyle herhangi bir iptal tehlikesi de yaşamadı. Ve kanal, yapımcılara bir şans tanıyarak sekizinci sezonuyla diziye uygun bir final yapma şansını tanıdılar.

Peki dizinin final sezonuna gösterilen ilgi nasıl? Son sezonlara doğru düşen bir reyting grafiğine sahip dizinin yeni sezon açılış bölümü ne kadar ilgi gördü?

FİNAL SEZONU REYTİNGLERİ

Dizi, sezonun ilk bölümüyle 18-49 yetişkin yaş aralığında 0.4 reyting oranı ve 1.06 milyon izleyici rakamlarını elde etti.

16-10/23/the-vampire-diaries-2.jpg

Bu rakamlar dizinin bir önceki sezonun açılış bölümüne daha düşük (0.6 reyting oranı ve 1.38 milyon izleyici) kalırken, yine bir önceki sezonun final bölümüne göre ise hemen hemen eşit düzeyde diyebiliriz.

Paul Wesley, Ian Somerhalder, Kat Graham, Candice King, Zach Roerig, Matt Davis ve Michael Malarkey gibi isimleri oyuncu kadrosunda bulunduran dizi, 28 Ekim Cuma günü sezonun ikinci bölümü 'Today Will Be Different' ile The CW ekranlarında kaldığı yerden devam edecek.

'The Vampire Diaries' 8. sezon 2. bölüm fragmanı:

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin