The Walking Dead 7. sezon açılış bölümü reytingleri!

'Negan kimi öldürdü' sorusunun cevabını bulduğumuz etkileyici bir bölümle 7. sezon açılışını gerçekleştiren The Walking Dead bu bölümüyle izleyicilerden ne kadar ilgi gördü dersiniz? Yeni bir rekor geldi mi?

Volkan Küçükel
26 Ekim 2016 - 10:20
Reyting

İster hoşlanmayın ister nefret edin; Negan karakteri The Walking Dead'in Pazar akşamı AMC ekranlarına gelen sezon açılış bölümüne damgasını vurdu!

7. SEZON AÇILIŞ BÖLÜMÜ İZLENME ORANLARI NASIL?

'Negan kimi öldürdü' sorusunun cevabını bulduğumuz etkileyici bir bölümle 7. sezon açılışını gerçekleştiren The Walking Dead bu bölümüyle izleyicilerden ne kadar ilgi gördü dersiniz?

RAKAMLAR ÇOK İYİ AMA REKOR GELMEDİ

Dizinin "The Day Will Come When You Won't Be" isimli bölümü 17 milyon toplam izleyici ve 18-49 yetişkin yaş aralığında 8.4 reyting oranını elde etti. Bu rakamlar yeni bir rekor mu derseniz hayır; dizinin beşinci sezon açılış bölümünün (17.3 milyon izleyici ve 8.7 reyting oranı) çok az aşağısında. Rekor hala beşinci sezon açılış bölümünde.

Altıncı sezon prömiyeri "The Day Will Come When You Won't Be" ile karşılaştırıldığında ise izleyici sayısında yüzde 16 ve reyting oranında yüzde 14'lük bir yükseliş yaşandığı gözüküyor. Sezonun Nisan ayındaki çok konuşulan finaline göre ise yüzde 20 ve yüzde 22'lik artış yaşandı.

16-10/26/the-walking-dead-2.jpg

The Walking Dead'in elde ettiği bu iyi rakamlar dizinin hemen ardından ekranlara gelen Talking Dead'i de ateşledi ve Chris Hardwick'in sunduğu program 7.6 milyon izleyiciyi ekran başına toplayarak bugüne kadarki en yüksek izleyici sayısına ulaştı.

Dizinin elde ettiği bu güçlü reyting rakamlarının pek şaşırtıcı olmadığını söyleyebiliriz. Zira altıncı sezon finalinin bittiği noktanın ardından yaz boyunca merak edilen soruların cevabı bu bölümde verilecekti.

RICK VE EKİBİNİN TEPKİSİ NE OLACAK?

Dizi, sezonun ikinci bölümü "The Well" le 30 Ekim Pazar akşamı AMC ekranlarında kaldığı yerden devam edecek.

'The Walking Dead' 7. sezon 2. bölüm fragmanı:

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin